reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Co za okropna pogoda w Warszawie :( a ja rano sie obudziłam i mam wrażenie jakbym za chwile miała dostać okres

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja chodzę co chwile sprawdzać. Czuje wilgoć a na wkładce Sahara.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tak samo, trzymam kciuki, żeby się okazało, że u Ciebie też będą 2 krececzki :* Teraz czasem zaczyna pojawiać się odrobina śluzu ale bardziej czuję jakby w środku było wilgotno. A teraz i tak każda wizyta w wc to stres żeby nie zobaczyć na papierze jakiejś krwi.

Ja też się sprawdzam. Testu nie robię do poniedziałku. Z resztą i tak pewnie @ zawita lada moment [emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie nastawiajcie się, że na pewno się nie uda :) Ja się na nic nie nastawiałam, a nawet nie wierzyłam, że może się udać w pierwszym cyklu po tylu latach faszerowania się anty.

reklama
Ja się staram nie nastawiać wcale. To samo powiedziałam mojemu ze sa małe szanse aby udało sie za pierwszym podejściem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry