reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też od 15rz przez jakieś 9lat się faszerowalam hormonami :/ i się udało :) nie ma reguły :)
Ola jeszcze raz gratuluję tak Ci kibicowalam [emoji7] zresztą wszystkim Wam kibicuje [emoji173]

Ewarut testuj a nie załamuj się jesteś dwa dni po terminie miesiączki a test odkładasz dopiero na poniedziałek? Zrób test i wszystko będzie wiadome :) I weekend lepszy a nie w nerwach. A jeśli będzie za wcześnie to i tak poczekasz albo betę zrobisz i już :) głowa do góry!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przy podcieraniu brązowa wydzielina , wiec lipa z tego:(

reklama
Też od 15rz przez jakieś 9lat się faszerowalam hormonami :/ i się udało :) nie ma reguły :)
Ola jeszcze raz gratuluję tak Ci kibicowalam [emoji7] zresztą wszystkim Wam kibicuje

Dziękuję kochana :* Ja to nie umiem ciągle uwierzyć, czysta abstrakcja dla mnie, ale powoli zaczynam się już cieszyć chociaż z dnia na dzień coraz bardziej się denerwuje czy wszystko jest ok. Aż mnie nosi, żeby się zaczął chwalić rodzince ale wolę poczekać do wizyty, muszę jakoś przetrwać te 2 tygodnie o_O chociaż rodzicom powiem i tak dopiero 26go listopada w 50 urodziny mamy :D Mam nadzieję, że się ucieszy.

Mdłości. Okropne... ciagle mi slabo, i nie mam ochoty jesc. Mam nadzieje, ze na tym sie skonczy. do gina sie umówie tak na 8, 9 tydzień. By serduszko bilo pięknie :)
Biedna :* a u mnie nic tylko lekkie zmęczenie. Przez ten brak objawów jakoś trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży.

Ja to bym nie wytrzymała i zatestowała, a nóż coś już będzie widać :) i można być się już powoli cieszyć i nie zastanawiać się czy się udało czy nie, a jak nie to, tylko dlatego, że za wcześnie na test :)

Nie kuś, nie kuś[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry