reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też od 15rz przez jakieś 9lat się faszerowalam hormonami :/ i się udało :) nie ma reguły :)
Ola jeszcze raz gratuluję tak Ci kibicowalam [emoji7] zresztą wszystkim Wam kibicuje [emoji173]

Ewarut testuj a nie załamuj się jesteś dwa dni po terminie miesiączki a test odkładasz dopiero na poniedziałek? Zrób test i wszystko będzie wiadome :) I weekend lepszy a nie w nerwach. A jeśli będzie za wcześnie to i tak poczekasz albo betę zrobisz i już :) głowa do góry!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przy podcieraniu brązowa wydzielina , wiec lipa z tego:(

reklama
Też od 15rz przez jakieś 9lat się faszerowalam hormonami :/ i się udało :) nie ma reguły :)
Ola jeszcze raz gratuluję tak Ci kibicowalam [emoji7] zresztą wszystkim Wam kibicuje

Dziękuję kochana :* Ja to nie umiem ciągle uwierzyć, czysta abstrakcja dla mnie, ale powoli zaczynam się już cieszyć chociaż z dnia na dzień coraz bardziej się denerwuje czy wszystko jest ok. Aż mnie nosi, żeby się zaczął chwalić rodzince ale wolę poczekać do wizyty, muszę jakoś przetrwać te 2 tygodnie o_O chociaż rodzicom powiem i tak dopiero 26go listopada w 50 urodziny mamy :D Mam nadzieję, że się ucieszy.

Mdłości. Okropne... ciagle mi slabo, i nie mam ochoty jesc. Mam nadzieje, ze na tym sie skonczy. do gina sie umówie tak na 8, 9 tydzień. By serduszko bilo pięknie :)
Biedna :* a u mnie nic tylko lekkie zmęczenie. Przez ten brak objawów jakoś trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży.

Ja to bym nie wytrzymała i zatestowała, a nóż coś już będzie widać :) i można być się już powoli cieszyć i nie zastanawiać się czy się udało czy nie, a jak nie to, tylko dlatego, że za wcześnie na test :)

Nie kuś, nie kuś[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry