Anuś89
Fanka BB :)
Kochana wcale jej nie będzie :*
Oby! :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wcale jej nie będzie :*
Nie zostaniesz sama=) jestesmy z Tobą ja Elodia , Beenka.. troche nas zotalo jeszcze nie zafasolkowanych dla TowarzystwaTylko Ja tu zostanę a mam objawy typowe dla ciąży.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana...Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła a jutro na teście były 2 kreseczki
I znając np moje szczęście, jeszcze trochę to potrwa..Nie zostaniesz sama=) jestesmy z Tobą ja Elodia , Beenka.. troche nas zotalo jeszcze nie zafasolkowanych dla Towarzystwa
Jak to jest, że macie te różne objawy, bóle piersi i sutków a ja nic
Tylko nie nastawiaj się na te inne objawy bo możesz ich tak jak ja nie miećMnie nawet rzadko na @ piersi bolą. Tylko brzuch i w dole kręgosłupa. Dlatego czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek objawy, które świadczyłyby ze coś jest nie tak jak zwykle.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom