reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak to jest, że macie te różne objawy, bóle piersi i sutków a ja nic o_O

Hehe szalejace hormony..poczytaj dzialanie progesteronu. Estrogenu
Mnie np. Czasem pierś zakluje przed owu a tak spokoj
Pozatym kazdy reaguje na to inaczej..jedne maja straszne wymioty a dfuga w ogole i badania w normie:)

Kiedy starałam sie o corke tez mialam inaczej..wszystko bezobjawowo w miare choc c zUlam kiedy zaczynaja sie dni plodne a po zajsciu cos tam zakulo jak nigdy i swiatelko sie zapalilo:)

Teraz to mnie zakluje w czAsie okresu po przed owu i po lol to se mozna ....
Wszystko sie pozmienialo na bardziej bolesne masakra

I jak czytam to czesto maja tak kobiety po urodzeniu dzieci i z wiekiem nabywaja bolesnych owulacji

Przezylam wczorajszy dzien jakos
Dzis plecy cmia takze juz widze ze mi ten bol promieniuje.zagadka rozwiklana

Po tych tabsach to wszystko jakies wzmozone jest eh

reklama
Ja się staram nie nastawiać wcale. To samo powiedziałam mojemu ze sa małe szanse aby udało sie za pierwszym podejściem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj tam małe, jak widać wcale nie takie małe ;) Jeśli mnie się udało i to po tylu latach faszerowania się anty to Tobie też się uda na pewno, głowa do góry :*

Ja miałam tak samo, trzymam kciuki, żeby się okazało, że u Ciebie też będą 2 krececzki :* Teraz czasem zaczyna pojawiać się odrobina śluzu ale bardziej czuję jakby w środku było wilgotno. A teraz i tak każda wizyta w wc to stres żeby nie zobaczyć na papierze jakiejś krwi.

Ha ha, dobra oficjalnie zaczęłam sobie teraz wkręcać :p
Tez się stresuje każda wizyta w wc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha, dobra oficjalnie zaczęłam sobie teraz wkręcać :p
Tez się stresuje każda wizyta w wc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to bym nie wytrzymała i zatestowała, a nóż coś już będzie widać :) i można być się już powoli cieszyć i nie zastanawiać się czy się udało czy nie, a jak nie to, tylko dlatego, że za wcześnie na test :)

Oj tam małe, jak widać wcale nie takie małe ;) Jeśli mnie się udało i to po tylu latach faszerowania się anty to Tobie też się uda na pewno, głowa do góry :*
Też od 15rz przez jakieś 9lat się faszerowalam hormonami :/ i się udało :) nie ma reguły :)
Ola jeszcze raz gratuluję tak Ci kibicowalam [emoji7] zresztą wszystkim Wam kibicuje [emoji173]

Ewarut testuj a nie załamuj się jesteś dwa dni po terminie miesiączki a test odkładasz dopiero na poniedziałek? Zrób test i wszystko będzie wiadome :) I weekend lepszy a nie w nerwach. A jeśli będzie za wcześnie to i tak poczekasz albo betę zrobisz i już :) głowa do góry!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry