Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze :* Czekasz do 5go z testem czy może zrobisz wcześniej? Ja sobie chcę powtórzyć w niedzielę (35dc) i sprawdzić czy wyjdzie mocniejszy
Kochana wcale jej nie będzie :*No właśnie nie testuje tego 5, bo owu była 6 dni temu wiec podejrzewam że @ się spóźni a test i tak jeszcze nic by nie wykazał. Czekam do 12.11 a jeśli nie wytrzymam to do 11.11. Ale czuje ze @ nie będzie aż tak spóźniona...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłam test we wtorek a nawet dwa testy dla pewności
Tak więc gratuluję... [emoji8][emoji8][emoji8]Robiłam test we wtorek a nawet dwa testy dla pewności
Zobacz załącznik 827866
Dziękuję Nie zostaniesz tutaj :* Kiedy testujesz?Tylko Ja tu zostanę a mam objawy typowe dla ciąży.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem....Dziękuję Nie zostaniesz tutaj :* Kiedy testujesz?
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła a jutro na teście były 2 kreseczkiHej dziewczyny. U mnie 29 dc. Jutro robię test o ile nie przyjdzie. Piersi bolą jak na okres. W nocy brzuch strasznie bolał jakby mi kiszki skrecalo...