Jotka_
Fanka BB :)
O dokladnie! Zrobiłaś ten test??Zrób test, mnie w 30dc wyszła dobrze widoczna kreska a też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dokladnie! Zrobiłaś ten test??Zrób test, mnie w 30dc wyszła dobrze widoczna kreska a też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na @
Mam to samo, całe szczęście, że dziś tylko w pracy do 15 a nie do 16Witam czuję się jak by dziś był poniedziałek masakra
A to już czwarteczek
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś mam jedną klientkę na 10.Mam to samo, całe szczęście, że dziś tylko w pracy do 15 a nie do 16
Ja dziś kontrolę mam w szpitalu a jutro 4 klientki, sobota też pracująca....Ja dziś mam jedną klientkę na 10.
Oby do wtorku mam nadzieję że zleci
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Cię pocieszę że mnie odwczoraj brzuch jak na @ ciągnie a dzisiaj dopiero 20dc mam czyli pewnie przez grypkę @ przyjdzie kilka dni wczesniej i nawet do planowanego testowanka nie dotrwam :-/ jedyny plus że nie bede przygnebiona w pracy bo mam L4 po grypce jeszcze i do pracy 8 listopada na nocke wracam
Będzie dobrze :* Czekasz do 5go z testem czy może zrobisz wcześniej? Ja sobie chcę powtórzyć w niedzielę (35dc) i sprawdzić czy wyjdzie mocniejszyMnie tez ciągnie 28dc i staram się odganiać @ i wszystkie inne złe myśli. Jest ciężko bo uwierzcie mi mam dziś takiego nerwa i huśtawki nastrojów ze masakra.
Próbuje się uspokoić bo wiem ze gdybym była w ciazy to stres niewskazany...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom