reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się w ten "poniedziałkowy" poranek :) Fajny tydzień dziś poniedziałek jutro piątek, oby każdy był taki :-D
Dalej nie mam jakiś specjalnych objawów, jedyne co to kilka razy leciutko mnie zemdliło ale jakbym nie zrobiła testu to bym nie zwróciła nawet na to uwagi. Jedyne co to wczoraj popołudniu padłam, co mi się nie zdarza, spałam 3 godziny :errr: Chyba mi się włączył cykor bo ciągle myślę czy wszystko jest ok, czy to na pewno ciąża, czy nie pozamaciczna itp, oszaleje do wizyty u gina, a to jeszcze 2 tygodnie.

Cię pocieszę że mnie odwczoraj brzuch jak na @ ciągnie a dzisiaj dopiero 20dc mam czyli pewnie przez grypkę @ przyjdzie kilka dni wczesniej i nawet do planowanego testowanka nie dotrwam :-/ jedyny plus że nie bede przygnebiona w pracy bo mam L4 po grypce jeszcze i do pracy 8 listopada na nocke wracam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie tez ciągnie :( 28dc i staram się odganiać @ i wszystkie inne złe myśli. Jest ciężko bo uwierzcie mi mam dziś takiego nerwa i huśtawki nastrojów ze masakra.
Próbuje się uspokoić bo wiem ze gdybym była w ciazy to stres niewskazany...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny [emoji2]
U mnie dziś i wczoraj brązowe plamienia raz przez dzień. Na razie @ nie ma. Jajniki mnie kłują . Brzuch nie boli.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tez ciągnie :( 28dc i staram się odganiać @ i wszystkie inne złe myśli. Jest ciężko bo uwierzcie mi mam dziś takiego nerwa i huśtawki nastrojów ze masakra.
Próbuje się uspokoić bo wiem ze gdybym była w ciazy to stres niewskazany...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze :* Czekasz do 5go z testem czy może zrobisz wcześniej? Ja sobie chcę powtórzyć w niedzielę (35dc) i sprawdzić czy wyjdzie mocniejszy :)

Do góry