reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Karola.2 testowałas dziś czy masz tyle cierpliwości jeszcze w sobie, że wytrzymasz do jutra? :)

Bertha a czemu 1dpo to za szybko?

Ostatnia edycja:
Hej hej, zaglądam tu rzadziej no ten cykl odpuszczam :) żadnych testów owu, pomiar temperatur i nawet nie dzwonię po wyniki faceta póki co :) uh, czuje się o niebo lepiej.

@Karola.2 testowałas dziś czy masz tyle cierpliwości jeszcze w sobie, że wytrzymasz do jutra? :)

Mialam testowac, ale zasnelam okolo polnocy, a o 3 trzeba bylo wstac do pracy, wiec nie testowalam, bo mialam zagwozdke czy to juz rano czy nie i stwierdzilam, ze sie nie liczy[emoji14]a bole podbrzusza sie mnie trzymają caly czas

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam pytanie z innej beczki: Gdzie kupujecie i jakie polecacie testy ciążowe, żeby były dobre i żeby na nich nie zbankrutować?

Ponoć progesteron moze blokować owulacje, czy też robi ścianki jaja grubsze i ciezej sie plemniki przedostaja.. nie wiem dokladnie. kilka dziewczyn z watku o poronieniach pisalo, takze sie trzymam.
Warto tez poczekac bo przecicez owu moze w ostataniej chwili sie przesunac.. takze tak robie dla bezpieczeństwa, zeby nie blokowac mozliwosci zajscia :)

A ja mam pytanie z innej beczki: Gdzie kupujecie i jakie polecacie testy ciążowe, żeby były dobre i żeby na nich nie zbankrutować?
Ja kupuje albo w Auchan Pepino paskowe czulosc od 10, jakies 7zł kosztuja? albo w rossmanie Facelle. tam jest niby czulosc 25, ale sa czulsze niz niejedna 10-tki. tez podobna cena, cos ok 8zł.

reklama
Do góry