salatkaOwocowa
Fanka BB :)
dzieki! przydadza sieza Ciebie tez trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki! przydadza sieza Ciebie tez trzymam kciuki!
Mialam testowac, ale zasnelam okolo polnocy, a o 3 trzeba bylo wstac do pracy, wiec nie testowalam, bo mialam zagwozdke czy to juz rano czy nie i stwierdzilam, ze sie nie liczy[emoji14]a bole podbrzusza sie mnie trzymają caly czas@Karola.2 testowałas dziś czy masz tyle cierpliwości jeszcze w sobie, że wytrzymasz do jutra?
Bertha a czemu 1dpo to za szybko?
ja wiem, ze bedzie dobrze, bo po burzy zawsze wychodzi sloncedzieki! przydadza sie
Mialam testowac, ale zasnelam okolo polnocy, a o 3 trzeba bylo wstac do pracy, wiec nie testowalam, bo mialam zagwozdke czy to juz rano czy nie i stwierdzilam, ze sie nie liczy[emoji14]a bole podbrzusza sie mnie trzymają caly czas
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wiem, juz to raz przezylamja wiem, ze bedzie dobrze, bo po burzy zawsze wychodzi slonce
Ponoć progesteron moze blokować owulacje, czy też robi ścianki jaja grubsze i ciezej sie plemniki przedostaja.. nie wiem dokladnie. kilka dziewczyn z watku o poronieniach pisalo, takze sie trzymam.@Karola.2 testowałas dziś czy masz tyle cierpliwości jeszcze w sobie, że wytrzymasz do jutra?
Bertha a czemu 1dpo to za szybko?
Ja kupuje albo w Auchan Pepino paskowe czulosc od 10, jakies 7zł kosztuja? albo w rossmanie Facelle. tam jest niby czulosc 25, ale sa czulsze niz niejedna 10-tki. tez podobna cena, cos ok 8zł.A ja mam pytanie z innej beczki: Gdzie kupujecie i jakie polecacie testy ciążowe, żeby były dobre i żeby na nich nie zbankrutować?
Jak dla mnie Bobo test lub Pink test (Hydrex). Pepino nie pokazało mi kreski, podczas gdy już Pink test wskazał bladziocha.A ja mam pytanie z innej beczki: Gdzie kupujecie i jakie polecacie testy ciążowe, żeby były dobre i żeby na nich nie zbankrutować?