eveee
Moderatorka
Ojj przykro mi. Następny cykl będzie Wasz! :-)O i widzicie, juz sie pokladalam z bólu, a tu @,mówiłam, ze to lipa jest, a nie ciaza :x
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj przykro mi. Następny cykl będzie Wasz! :-)O i widzicie, juz sie pokladalam z bólu, a tu @,mówiłam, ze to lipa jest, a nie ciaza :x
O i widzicie, juz sie pokladalam z bólu, a tu @,mówiłam, ze to lipa jest, a nie ciaza :x
Chociaz taki dziwny ten okres, swieza, jasna krew i duzo sluzu...
Tylko, ze boli jak cholera, wiec nie wiem...Hmm... To jeszcze moze sie nie rozkręcić.. Jutro sie okaże.
Wiesz ja w dwoch ciazach mialam taki''niby okres" i nie bolalo... Po tym mialam 90 procentowa pewnosc ze jestem w ciazy. A@ mam bolesne zawsze
A ja raczej az tak bolesnych @ nie miewalam nigdy, a teraz juz drugi tydzien podbrzusze kluje, a dzisiaj to juz przegiecie.Wiesz ja w dwoch ciazach mialam taki''niby okres" i nie bolalo... Po tym mialam 90 procentowa pewnosc ze jestem w ciazy. A@ mam bolesne zawsze
mi okres powinien przyjść jutro- pojutrze i pewnie przyjdzie. Nie wierzę, że nagle mogłoby się udać. Objawów nie mam swoich typowych na ciążę ani na okres. Tylko mega zgaga i pocę się jak baba w menopauzie. Dla mnie to podwójnie trudne, bo jeśli teraz nic to przerywamy i chyba idę od września do tej pracy. Ciężko mi się pogodzić, że nic z tego chyba to będzie pierwsza miesiączka z płaczem. Już mi słabo na samą myśl