reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
Oj slonce... Tez tak czasem mam, ze zagladanie na forum przerasta mnie :/ pamietaj, ze zawsze mozesz wrocic, a my bedziemy na Ciebie czekac :) trzymaj sie, mala! <3

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
Paraplu trzymaj się ciepło. Jak najbardziej rozumiem i szanuję Twoja decyzję. Mam nadzieję że wrócisz do nas kiedyś tak jak piszesz. Buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie staranka rozpoczęte. Ale bez spiny jak w zeszłym miesiącu. Miałam nawet nie robić testów owulacyjnych ale zostało mi jeszcze na ten miesiąc. Można powiedzieć że wyluzowalam.
Wszystkie nowe staraczki witam i życzę powodzenia.
Zafasolkowanym gratuluję z całego serca [emoji173]

Paraplu dobrze Cię rozumiem, mnie też nie raz przerastalo wchodzenie na forum.Życzę Ci abyś doszła do siebie jak najszybciej i zeby jak najszybciej dzieciątko wróciło do Ciebie.Jak masz ochotę to możesz na Priva pisac.Ja tez jeszcze borykam sie psychicznie po mojej stracie a juz 8 miesiecy minęło.Trzymaj się.

Dziewczyny u mnie staranka rozpoczęte. Ale bez spiny jak w zeszłym miesiącu. Miałam nawet nie robić testów owulacyjnych ale zostało mi jeszcze na ten miesiąc. Można powiedzieć że wyluzowalam.

Powodzenia! Trzymam kciuki! &&&

Paraplu trzymaj się i wracaj jak będziesz chciała.

a my wczoraj też podziałalismy i odziwo to mąż miał więcej chęci niż ja :p

wiec staranka były w pt, ndz i pn, w sumie w sobote też działaliśmy w nocy ale byliśmy po weselu (pijani) i niestety nie pyknęło :p a ja już nie miałam siły żeby to przeciągać w nieskończoność :p

Powodzenia i trzymam kciuki &&&&

Sałatka co do liczenia cyklu, to ja dzień zabiegu uznałam za pierwszy dzień cyklu. Po 24 dniach dostałam pierwsza @ która trwała tydzień, ale to w sumie tylko plamienie bylo, bo mi wkładki wystarczaly. A teraz dostałam już o czasie @ ale obfitość za to za dwie naraz. Masakra :/
no wlasnie pielegniarka w szpitalu mi powiedziala ze organizm traktuje zabieg jak okres wiec wg tego to moj 37 dc. Myslicie ze test cos by pokazal jesli tydzien temu beta wynosila 1,34?
Nie mam niestety jak pojechac na badanie

reklama
Do góry