salatkaOwocowa
Fanka BB :)
tak bardzo bym chciala pewnie w najblizszym czasie zrobie testNa pewno test by coś pokazał...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak bardzo bym chciala pewnie w najblizszym czasie zrobie testNa pewno test by coś pokazał...
Mi gin zawsze przepisuje od 1dpo przez 10 dni, ale ja juz sie wyedukowałam na forum ze 1dpo to za wcześnie wiec zaczynam w 3dpo i biore po prostu te 2 dni krócej.A przez ile dni bierzesz dupka?
Życzę ci duzo siły i abyście szybko wrócili do staranek. Buziaki!!Chcialam sie z Wami pozegnac.
W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.
Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.
Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.
Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*
[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
Też wydKotek, ale to owu czy Hcg? Jesli Hcg to każdy jest pozytywny a jesli owu to pierwszy ewentualnie ale wg mnie w piątek mógł byc jeszcze mocniejszy.
Trzymam jednak kciuki, żeby były II kreseczki! :-)Czesc dziewczyny
Pogoda mnie dobija. Co za wakacje. Szkoda dzieciakow, bo zmuszone są bawic sie przy domu na placu zamiast pojechac na jakas plazę...
Paraplu* trzymaj się. Powodzenia. Oby wszytko się poukładało jak należy. Wróć kiedy nabierzesz sił i chęci...
Karola jak test? Robilas?
Sałatka- zrob test. Moze do gina na wizyte sie umow??
Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- wiec z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego
nie mysl z gory, ze nic z tego!!! ja tez tak myslalam i zobaczCzesc dziewczyny
Pogoda mnie dobija. Co za wakacje. Szkoda dzieciakow, bo zmuszone są bawic sie przy domu na placu zamiast pojechac na jakas plazę...
Paraplu* trzymaj się. Powodzenia. Oby wszytko się poukładało jak należy. Wróć kiedy nabierzesz sił i chęci...
Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie w cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego
11 lipca mam wizyte ale ja juz chcialabym wiedziecCzesc dziewczyny
Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie w cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego
za Ciebie tez trzymam kciuki!11 lipca mam wizyte ale ja juz chcialabym wiedziec
mam nadzieje ze Tobie sie uda. Trzymam kciuki