reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A przez ile dni bierzesz dupka?
Mi gin zawsze przepisuje od 1dpo przez 10 dni, ale ja juz sie wyedukowałam na forum ze 1dpo to za wcześnie wiec zaczynam w 3dpo i biore po prostu te 2 dni krócej.
Dzisiaj juz jestem bez dupka.
Sikaniec dzisiaj negatywny. Poszłam sobie jednak na betę. Wyniki bedą wieczorem.

Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...
Życzę ci duzo siły i abyście szybko wrócili do staranek. Buziaki!!

Czesc dziewczyny:)
Pogoda mnie dobija. Co za wakacje. Szkoda dzieciakow, bo zmuszone są bawic sie przy domu na placu zamiast pojechac na jakas plazę...

Paraplu:)* trzymaj się. Powodzenia. Oby wszytko się poukładało jak należy. Wróć kiedy nabierzesz sił i chęci...

Karola jak test? Robilas?
Sałatka- zrob test. Moze do gina na wizyte sie umow??
Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie w cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego:(:(:(

Pogoda mnie dobija. Co za wakacje. Szkoda dzieciakow, bo zmuszone są bawic sie przy domu na placu zamiast pojechac na jakas plazę...

Paraplu:)* trzymaj się. Powodzenia. Oby wszytko się poukładało jak należy. Wróć kiedy nabierzesz sił i chęci...

Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- wiec z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego:(:(:(
Trzymam jednak kciuki, żeby były II kreseczki! :-)

Dziewczyny dzialajcie mi udalo sie wlasnie w cyklu czerwcowo-lipcowym zajsc. Trzymam kciuki.
U mnie 27 dc. Objawy pms nieco ustapily, nastala względna harmonia, piersi jeszcze nie klaply- z 2 dni cyklu zostalo. Mam test wiec jesli nie dostanę @ do 7 to zrobię. Chcialabym, aby to bylo już- zeby udalo się zajsć...ale cos w srodku mi podpowiada ze nic z tego:(:(:(
nie mysl z gory, ze nic z tego!!! ja tez tak myslalam i zobacz :)

11 lipca mam wizyte ale ja juz chcialabym wiedziec:)
mam nadzieje ze Tobie sie uda. Trzymam kciuki

reklama
Do góry