reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No podzialamy podzialamy. Jesli temperatura mi nie podskoczy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A jak podskoczy to cała robotę zwal na swojego i tyle. Ty tam musisz jedynie być i pachnieć. [emoji12]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
A jak podskoczy to cała robotę zwal na swojego i tyle. Ty tam musisz jedynie być i pachnieć. [emoji12]

Bede lezec jak kloda hehe a tak na serio to wzielam teraz fervex wypilam bo glowa mi pekala i zaczynam sie pocic jak świnia. Tak ze do wieczora....hihi. Nie bede rozpaczac w tym cyklu jesli sie nie uda bo zwalę to na chorobę i tyle.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Niecałe 4 miesiące ale czujemy się oboje jakbyśmy znali się od zawsze.
Moja koleżanka po 2 miesiącach była zaręczona, po pół roku wzięli ślub a po roku im się bobo urodziło i jakoś się nie rozstali, nie pozabijali i kochają się jak na początku już 8 lat, więc długość związku chyba nie gra tutaj roli.

No tak, niektorzy po prostu dobrze trafia w 1cs a inne nie chcą dziecka i zachodzą, a potem usuwają albo na śmietnik. Nic no może za jakies kilka cykli zacznie mi byc to obojętne. Zobaczymy. Probuje sobie nic nie wmawiac bo jedną córkę juz mam., wprawdzie nieplanowaną ale tez dopiero w 8 cyklu zmajstrowaną.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie skomentuje osob ktore wyrzucaja dzieci na smietnik...czy usuwaja
Ale pomysl Elodia..kazdy ma swoj plan życiowy do spelnienia
Ja jeszcze 1.5 rpku temu pamiętam jak spac nie moglam bo myslalam ze w ciazy jestem ( nie usunelabym) ale.czulam sie potwornie..to bylby zly czas ale nie do przebrniecia

A dzis... Widzisz jak sie pozmienialo:)

Moge dopiac do tego przysłowie..nigdy nie mow nigdy ... Każdy może się znaleźć w takiej sytuacji

Glowa do góry..porobisz badania i zawalczysz z dwojona sila choc mam nadzieje ze uda ci sie przed lekarzem...i z chorobami laski zachpdzily takze wszystko jest możliwe;)

Ja ze swoim znam się 13 lat. 7 lat związku, 4 lata przerwy i od dwóch lat znów nam drogi jakoś się zeszły...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cuda wianki hihii jak to sie ludziom zycie plata hihi Szczęścia zycze:)

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? :p u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach :p chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(

Moja bratowa z nadwaga przez tarczyce. pcos...zaszla i nawet nie wiedziala..dowiedziala sie u lekarza a poszla by zapytac sie o leczenie by zaczac starania lol... Z cora tez szybko poszlo

Organizm to zagadka. Wszystko jedt mozliwe:)
A powiedzcie mi, jak jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja robiłam 10 dc i były dwie kreski tylko testowa ciutkę jaśniejsza ale wyraźnie widoczna, 11 dc była mocniejsza jeszcze bardziej ale nie tak samo jak kontrolna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I robisz trzymajac sie tej samej pory do najciemniejsze kreski testowej

1509021695-58a80318bf7afe62-aaaaaa.jpeg
dobra. Nie krzyczcie na mnie. Ale jak zobaczyłam, to musiałam kupić. Naogladalam się tych Waszych! To wszystko przez Was [emoji14] alle wcisnęłam na sam spod szafy, niech czeka na swoją premierę. Tylko nie było żadnych z I LOVE DADDY [emoji14] i test też kupiłam. O, ja glupia. Teraz chce go już robić :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja koleżanka po 2 miesiącach była zaręczona, po pół roku wzięli ślub a po roku im się bobo urodziło i jakoś się nie rozstali, nie pozabijali i kochają się jak na początku już 8 lat, więc długość związku chyba nie gra tutaj roli.

To ja mam znajomego ktory po dwoch miesiacach zamieszkal z laską, po 4ch miesiacach były zaręczyny a po 10 msc ślub. Są po ślubie 4 lata juz i nadal w sobie tak bardzo zakochani jak pierwszego dnia tylko nie mogą dziecka spłodzić a starają się od ślubu. U niego badania nasienia kiepskie są i zastanawiają się nad in vitro.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

1509021695-58a80318bf7afe62-aaaaaa.jpeg
dobra. Nie krzyczcie na mnie. Ale jak zobaczyłam, to musiałam kupić. Naogladalam się tych Waszych! To wszystko przez Was [emoji14] alle wcisnęłam na sam spod szafy, niech czeka na swoją premierę. Tylko nie było żadnych z I LOVE DADDY [emoji14] i test też kupiłam. O, ja glupia. Teraz chce go już robić :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no super zakup :D Az tak głęboko go do tej szafy nie chowaj, żebyś nie musiała za długo go potem szukać gdy nadejdzie data premiery hihi

Ja już nie mogę się doczekać jutrzejszego odbioru mojego bodziaka :D

@ONAONAONA owszem wszystko się zmienia...jak bylam z ojcem Laury tow ogole nie myslalam o slubie, ba uwazalam ze to do zycia nie jest potrzebne, a teraz z M jeszcze niecale 10 mscy do ślubu :-) z tym że ja jestem z gatunku tych wiernych jak pies i zaznaczylam M na poczatku żeby dobrze sie zastanpwil bo raz że nie zamierzam całe życie żyć na kocią łapę, a dwa że jak dojdzie do ślubu to nie ma mowy o rozwodzie bo ja jestem zwolennikiem rozwiazywania konfliktów pokojowo czy rozmową, a nie że ludzie od razu idą na łatwiznę i się rozwodzą. Wiadomo są czynniki ktore nie pozwola rozwiazac konfliktu w inny sposob niż rozwód np zdrada. Ale zauważyłam dziwną tendencję ostatnio,pary rozwodzą się bo poszlo o jakąś pierdołę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@ONAONAONA owszem wszystko się zmienia...jak bylam z ojcem Laury tow ogole nie myslalam o slubie, ba uwazalam ze to do zycia nie jest potrzebne, a teraz z M jeszcze niecale 10 mscy do ślubu :-) z tym że ja jestem z gatunku tych wiernych jak pies i zaznaczylam M na poczatku żeby dobrze sie zastanpwil bo raz że nie zamierzam całe życie żyć na kocią łapę, a dwa że jak dojdzie do ślubu to nie ma mowy o rozwodzie bo ja jestem zwolennikiem rozwiazywania konfliktów pokojowo czy rozmową, a nie że ludzie od razu idą na łatwiznę i się rozwodzą. Wiadomo są czynniki ktore nie pozwola rozwiazac konfliktu w inny sposob niż rozwód np zdrada. Ale zauważyłam dziwną tendencję ostatnio,pary rozwodzą się bo poszlo o jakąś pierdołę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dokładnie tak jak mówisz...

Do góry