Mamuniol
Fanka BB :)
Karola kiedy masz termin@?Ja to właśnie chyba po pracy zakupie testy, tak tu kusicie, ze nie wytrzymiem! Miłego dzionka
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola kiedy masz termin@?Ja to właśnie chyba po pracy zakupie testy, tak tu kusicie, ze nie wytrzymiem! Miłego dzionka
Im wiecej nas tym lepiej! Hmm ja zawsze kupuje takie w zoltym opakowaniu w zwykłej aptece... Ale właściwie moze podejde do rossmanna. Takie rzeczy mi sie snily! Robilam tak duzo testow paskowych i pokazywaly sie dwie kreski, ale zanim moglam zrobic zdjecie to sie rozlewalyDżoł daj znać jak tam wynik
Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc
Dołączę do Was jeśli można
Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy
Kochana a biezresz kwas foliowy??? U mnie tak piersi bolały od owulacji az po @ jak zaczęłam brać kwas foliowy. Gdzie wcześniej mnie nie bolały. Trzymam kciuki za test.Ooo matko, sciaganie stanika wieczorem to nojgorsze z najgorszych... Tak mnie sutki bola... I piersi niby tez, ale to przy ruchu, jakby gleboko w srodku, przy dotyku nie boli
Kochana jeszcze nie wiem. Dzwonili do mnie ze szpitala ze zrobią co w ich mocy żebym miała wizytę przed wylotem do Polski .. będę codziennie czekać N listonosza z listem z terminem wizyty. Jak się nie wyrobia to za 3 tygodnie w Polsce idę prywatnie na wizytę... nie mogę uwiezyc ze to już 8t 4d.kiedy masz ug? jakos niedlugo no nie? wspolczuje mdlosci Kochana, ja juz po, czasami lekko zamuli, ale mdlosci brak
Trzymam kciuki za wysoką bete.Dziekuje [emoji8] pewnie ze lepiej, chociaz Ci cyklu nie wydluza. Ja wlasnie sie ogarniam i jade na bete. Milego dnia [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy w naszym gronie!!!!Dżoł daj znać jak tam wynik
Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc
Dołączę do Was jeśli można
Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy
Wszystko sie okaze popołudniu[emoji14]a kwas biore caly czas i nie bolało...Karola nie chce robić Ci nadziei, ale mnie cycki tak bolały tylko w cyklu kiedy się udało. I sny też miałam bardzo dziwne...
Jak zatestujesz to się okaże
Tak jak ja- chociaz u mnie z ta @ roznie- przychodzi jak jej sie podoba... trzymam kciuki. Twoje objawy daja nadzeje