Mamuniol
Fanka BB :)
Karola kiedy masz termin@?Ja to właśnie chyba po pracy zakupie testy, tak tu kusicie, ze nie wytrzymiem! Miłego dzionka
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola kiedy masz termin@?Ja to właśnie chyba po pracy zakupie testy, tak tu kusicie, ze nie wytrzymiem! Miłego dzionka
Im wiecej nas tym lepiej! Hmm ja zawsze kupuje takie w zoltym opakowaniu w zwykłej aptece... Ale właściwie moze podejde do rossmanna. Takie rzeczy mi sie snily! Robilam tak duzo testow paskowych i pokazywaly sie dwie kreski, ale zanim moglam zrobic zdjecie to sie rozlewalyDżoł daj znać jak tam wynik
Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc
Dołączę do Was jeśli można
Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy![]()
Kochana a biezresz kwas foliowy??? U mnie tak piersi bolały od owulacji az po @ jak zaczęłam brać kwas foliowy. Gdzie wcześniej mnie nie bolały. Trzymam kciuki za test.Ooo matko, sciaganie stanika wieczorem to nojgorsze z najgorszych... Tak mnie sutki bola... I piersi niby tez, ale to przy ruchu, jakby gleboko w srodku, przy dotyku nie boli
Kochana jeszcze nie wiem. Dzwonili do mnie ze szpitala ze zrobią co w ich mocy żebym miała wizytę przed wylotem do Polski .. będę codziennie czekać N listonosza z listem z terminem wizyty. Jak się nie wyrobia to za 3 tygodnie w Polsce idę prywatnie na wizytę...kiedy masz ug? jakos niedlugo no nie? wspolczuje mdlosci Kochana, ja juz po, czasami lekko zamuli, ale mdlosci brak
Trzymam kciuki za wysoką bete.Dziekuje [emoji8] pewnie ze lepiej, chociaz Ci cyklu nie wydluza. Ja wlasnie sie ogarniam i jade na bete. Milego dnia [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy w naszym gronie!!!!Dżoł daj znać jak tam wynik
Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc
Dołączę do Was jeśli można
Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy![]()
Wszystko sie okaze popołudniu[emoji14]a kwas biore caly czas i nie bolało...Karola nie chce robić Ci nadziei, ale mnie cycki tak bolały tylko w cyklu kiedy się udało. I sny też miałam bardzo dziwne...
Jak zatestujesz to się okaże![]()
Tak jak ja- chociaz u mnie z ta @ roznie- przychodzi jak jej sie podoba... trzymam kciuki. Twoje objawy daja nadzeje