reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dżoł daj znać jak tam wynik :)

Karola kup co Ci szkodzi :p mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc ;)

Dołączę do Was jeśli można :D
Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy :p

Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc ;)

Miałam być grudniowka 2016, ale w maju straciłam swoją fasolkę. Może na 2017 rok coś zbroimy :p
Im wiecej nas tym lepiej! Hmm ja zawsze kupuje takie w zoltym opakowaniu w zwykłej aptece... Ale właściwie moze podejde do rossmanna. Takie rzeczy mi sie snily! Robilam tak duzo testow paskowych i pokazywaly sie dwie kreski, ale zanim moglam zrobic zdjecie to sie rozlewaly :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo matko, sciaganie stanika wieczorem to nojgorsze z najgorszych... Tak mnie sutki bola... I piersi niby tez, ale to przy ruchu, jakby gleboko w srodku, przy dotyku nie boli :o

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a biezresz kwas foliowy??? U mnie tak piersi bolały od owulacji az po @ jak zaczęłam brać kwas foliowy. Gdzie wcześniej mnie nie bolały. Trzymam kciuki za test.
kiedy masz ug? jakos niedlugo no nie? wspolczuje mdlosci Kochana, ja juz po, czasami lekko zamuli, ale mdlosci brak
Kochana jeszcze nie wiem. Dzwonili do mnie ze szpitala ze zrobią co w ich mocy żebym miała wizytę przed wylotem do Polski .. będę codziennie czekać N listonosza z listem z terminem wizyty. Jak się nie wyrobia to za 3 tygodnie w Polsce idę prywatnie na wizytę... ;) nie mogę uwiezyc ze to już 8t 4d. ;)
Dziekuje [emoji8] pewnie ze lepiej, chociaz Ci cyklu nie wydluza. Ja wlasnie sie ogarniam i jade na bete. Milego dnia [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wysoką bete.

Karola kup co Ci szkodzi[emoji14]mi najwcześniej kreska wyszła na facelle z rosmana, chyba w 24dc ;)

Witamy w naszym gronie!!!!

85993e3krgxydke3.png

Karola nie chce robić Ci nadziei, ale mnie cycki tak bolały tylko w cyklu kiedy się udało. I sny też miałam bardzo dziwne... ;)
Jak zatestujesz to się okaże :D

Mi też dziś się śniło że robiłam betę ale oczywiście obudziłam się zanim poznałam wynik :-/

reklama
Do góry