reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzol, gratulacje :)
Gosia, ja mam termin na srode ale czekam do czwartku w sumie to nawet testu zadnego nie mam.
Tak jak w zeszlym tygodniu czulam jakies dziwne objawy, klocie jajnia i bole brzucha tak teraz oprocz cyckow nic nie boli, no jeszcze ucho, bo mam zapalenie, ale to raczej nie objaw ciazy.
a w ogole Znacie jakies domowe sposoby na zapalenie ucha ? jutro mam zamiar pojsc do laryngologa bo az becze z bolu
kilka kropel wody utlenionej do ucha

reklama
Kochane ja podczytuje... Ale czuję się blllllleeeee ; ( wiec mało pisze ... trzymam za Was kciuki!

85993e3krgxydke3.png

Mocne kciuki za testujące! &&&&
Ja dzisiaj sporo chodziłam, spacerowałam i teraz mocno kłuje w podbrzuszu. Odpoczywam teraz... aby nic tylko kropkowi nie było. ..ehh czekam na serduszko z niecierpliwością :-(

Ooo matko, sciaganie stanika wieczorem to nojgorsze z najgorszych... Tak mnie sutki bola... I piersi niby tez, ale to przy ruchu, jakby gleboko w srodku, przy dotyku nie boli :o

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czeac dziewczyny.

Dzoł gratulacje
Kciuki za wysoka bete mocno zaciskam;)
Ja dzis 26 dc. Mam juz pms i wysyp krost na czole wiec kwestia 2-3 dni i zawita @.
W 24 dc (10dpo) robilam test- oczywiscie negatywny. Ale tego sie spodziewalam bo dzialania mizerne w tym cyklu byly:(

Do góry