reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzol, gratulacje :)
Gosia, ja mam termin na srode ale czekam do czwartku w sumie to nawet testu zadnego nie mam.
Tak jak w zeszlym tygodniu czulam jakies dziwne objawy, klocie jajnia i bole brzucha tak teraz oprocz cyckow nic nie boli, no jeszcze ucho, bo mam zapalenie, ale to raczej nie objaw ciazy.
a w ogole Znacie jakies domowe sposoby na zapalenie ucha ? jutro mam zamiar pojsc do laryngologa bo az becze z bolu
kilka kropel wody utlenionej do ucha

reklama
Kochane ja podczytuje... Ale czuję się blllllleeeee ; ( wiec mało pisze ... trzymam za Was kciuki!

85993e3krgxydke3.png

Mocne kciuki za testujące! &&&&
Ja dzisiaj sporo chodziłam, spacerowałam i teraz mocno kłuje w podbrzuszu. Odpoczywam teraz... aby nic tylko kropkowi nie było. ..ehh czekam na serduszko z niecierpliwością :-(

Ooo matko, sciaganie stanika wieczorem to nojgorsze z najgorszych... Tak mnie sutki bola... I piersi niby tez, ale to przy ruchu, jakby gleboko w srodku, przy dotyku nie boli :o

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czeac dziewczyny.

Dzoł gratulacje
Kciuki za wysoka bete mocno zaciskam;)
Ja dzis 26 dc. Mam juz pms i wysyp krost na czole wiec kwestia 2-3 dni i zawita @.
W 24 dc (10dpo) robilam test- oczywiscie negatywny. Ale tego sie spodziewalam bo dzialania mizerne w tym cyklu byly:(

Do góry