reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a czy mierzyłyście temperaturę w pochwie w ciąży? Chodzi mi o okres po owulacji czyli takie początki ciąży, na jakim poziomie powinna się utrzymywać?

reklama
Hej. Nie przejmuj sie antybiotykiem. Ja w ciazy bralam trzy razy w kazdym trymestrze i moje dziecko jest zdrowe. Tez bylam w ciazy chora na samym poczatku. I leczylam sie herbatkami nawet czosnkiem a gin jak uslyszal jak kaszle to powiedzial ze musze. Mialam poczatkowo niewielkie zagrozenie i kaszel mogl zaszkodzic. Niby kaszel nie jest niebezpieczny ale powoduje napinanie brzucha a to juz tak. Sa specjalne antybiotyki dla kobiet w ciazy i sa bezpieczne. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Dzięki za słowa otuchy [emoji173]
Wierzę że będzie dobrze

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też sie w głowie nie mieści, ze z dwójką dzieci nam poszło od strzała za pierwszym razem, a teraz to trwa już pół roku :/ ale damy radę! :-)
Mi poszlo z corka 8 cykli a teraz jest 9 cykl i jak nie bylo dziecka tak nie ma. Zobaczymy czy 11.11 @ przyjdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć można dołączyć? Od końca wakacji staramy się z mężem o drugie dziecko, mam już syna 6 letniego. Na razie dwa cykle się nie udało, od wczoraj @ więc trochę jestem podłamana:( Trochę na luzaka podeszliśmy do tej "roboty" ale widzę, że teraz może już tak szybko się nie udać, z synem udało się w pierwszym cyklu :confused::confused:
Witaj i się rozgość. Ty się jeszcze stosunkowo krotko starasz wiec nie ma sie co zalamywac. Ja juz prawie rok. ..pomyslec ze gdyby udalo sie za pierwszym razem to juz prawie na koncowce bym bym bo by byl termin na listopad. No coz. Moze mi jest pisany listopad ale przyszlego roku...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny ale mialam napięty poranek. Jako ze mloda miala zrobic na technice pokrowiec na telefon i tego nie zrobila, sywierdzila ze na nastepnej lekcji dokończy bo nauczycielka dala im wybor - albo skoncza na następnej lekcji albo zrobia w domu. No i nam sie przypomnialo teraz rano :-/ dobrze ze lekcje na 9:40 bo jakos jej to pomoglam zrobic tzn ja robilam bo robie takie rzeczy szybko a czasu bylo malo. Jak juz wychodzila to mi sie przypomnialo ze bulki do szkolyjej nie uszykowalam tak ze w tw pedy chwycilam sloik nutelli i szybko jej zrobilam. Matka stulecia normalnie jestem :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi też sie w głowie nie mieści, ze z dwójką dzieci nam poszło od strzała za pierwszym razem, a teraz to trwa już pół roku :/ ale damy radę! :-)
Dzięki za przyjęcie :) Mam nadzieję, ze się w końcu uda ale jak się tak człowiek nastawi że wystarczy tylko chcieć a tu niespodzianka taka i znowu miesiąc czekać trzeba to mnie coś bierze. A tym bardziej, że ja wcześniej chciałam próbować i dopiero męża mi się udało namówić, od wczoraj mi na nerwy działa jak @ przyszła i ledwo się podtrzymuję żeby mu nie przygadać że to wszytko jego wina bo za długo czekaliśmy :-p:-p:wściekła/y:

Pewnie:)
Laski i latają w zdrowej ciąży ale to chyba bym się nie odważyła:p wolę autem te chorwacje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamiętam ze samolotem było mi łatwiej haha jak dłuższa jazda autem ( wiadomo zalezy ktory miesiac)

Cześć można dołączyć? Od końca wakacji staramy się z mężem o drugie dziecko, mam już syna 6 letniego. Na razie dwa cykle się nie udało, od wczoraj @ więc trochę jestem podłamana:( Trochę na luzaka podeszliśmy do tej "roboty" ale widzę, że teraz może już tak szybko się nie udać, z synem udało się w pierwszym cyklu :confused::confused:

Nom. Nam tez pierwsze strzały w dwoch ciazach... Ostatnia ciaza prawie 8 lat temu i jak widać teraz trzeba swoje odczekać. Ale szczerze to miałam nadzieje ze pójdzie gladko haha
Znajome zachodza od tak .. Moze 2 osoby znam ktore do roku zaszły a tak to nawet gdyby nie forum nie zdawalabym sobie sprawy ile zdrowych kobiet ma problem eh
Witaj w naszym gronie:)

reklama
Witaj i się rozgość. Ty się jeszcze stosunkowo krotko starasz wiec nie ma sie co zalamywac. Ja juz prawie rok. ..pomyslec ze gdyby udalo sie za pierwszym razem to juz prawie na koncowce bym bym bo by byl termin na listopad. No coz. Moze mi jest pisany listopad ale przyszlego roku...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Trzymam kciuki oby dużo wcześniej się udało :biggrin2:, ja na lato chciałam się wstrzelić ,lepiej jeszcze z maluszkiem słońcem się nacieszyć na spacerach i oby nam się to udało :)

Do góry