Ewarut
Fanka BB :)
Ja też bym chciała tego dla Was jak i dla siebie[emoji8]Oj kochana nawet nie wiesz jakbym chciala,zeby twoje slowa byly prorocze
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bym chciała tego dla Was jak i dla siebie[emoji8]Oj kochana nawet nie wiesz jakbym chciala,zeby twoje slowa byly prorocze
Trzymam Cię za słowo [emoji12] Abyśmy dostały swoje upragnione prezenty pod [emoji268]Dziewczyny wszystkim Nam się uda do końca roku [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To będzie najpiękniejszy prezentTrzymam Cię za słowo [emoji12] Abyśmy dostały swoje upragnione prezenty pod [emoji268]
...marzenia mają wielką moc...
Od rodzinnej narazie l4 do czwartku i potem l4 od lekarza gin..
Gdyby mi nie chciał dac z różnych względów to mam w pt wrócić do rodzinnej pi przedłużenie l4.
Szefowa już dzwoniła.... beszczelna że ma nadzieję że wrócę jak wylecze kaszel.. Bo ona rozumie przeziębienie ale potem chyba mogę przecież wrócić bo ona pracowała do 6 miesiąca.....ehhh bo to, bo tamto, bo nikt za mnie nie zrobi tego i tego..eh już ją mam pełną d...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wkurzylam sie. Jedna babka podeszla do mnie teraz w pracy i się pyta i nabija...."o widzę że jeszcze dziecka nie zrobiliście he he" :-/ zjechałam ją jak psa bo mnie przygnębila.
Nie stresuj się będzie dobrze. Nie rób bety. Odpoczywaj. ..Dziewczyny znacie się na tym przyroscie bety?
Normalnie bym jej nie robiła i nie martwiła tym.. czekalabym na ginekologa ale ten kaszel jest koszmarny mam drugi antybiotyk;(
14.10 - 82.71
17.10- 402.6
23.20- 5222...
Kalkulatory twierdzą, że przyrost za mały...
Progesteron wyszedł 25, przy dwóch pierwszych wynikach powyżej 30..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom