reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wkurzylam sie. Jedna babka podeszla do mnie teraz w pracy i się pyta i nabija...."o widzę że jeszcze dziecka nie zrobiliście he he" :-/ zjechałam ją jak psa bo mnie przygnębila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co do marzen to fajnie by bylo w swieta wszystkim taka wiadomosc przekazac....eh. Ta konita o ktorej napisalam chwile temu zepsula mi humor do rezztyy tym bardziej ze znowu jednej dziewczyny w pracy nie ma bo w noc poslubna zaciążyla i miesiac po slubie nagle zniknela. Kolejna ktorej za pierwszym razem sie udalo ehhh :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Od rodzinnej narazie l4 do czwartku i potem l4 od lekarza gin..
Gdyby mi nie chciał dac z różnych względów to mam w pt wrócić do rodzinnej pi przedłużenie l4.
Szefowa już dzwoniła.... beszczelna że ma nadzieję że wrócę jak wylecze kaszel.. Bo ona rozumie przeziębienie ale potem chyba mogę przecież wrócić bo ona pracowała do 6 miesiąca.....ehhh bo to, bo tamto, bo nikt za mnie nie zrobi tego i tego..eh już ją mam pełną d...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty sie nią nie przejmuj . pracowała do 6m bo byla zdrowa i nie bylo zagrozenia!
Nie patrz na innych.. Mysl o sobie i dziecku

Wkurzylam sie. Jedna babka podeszla do mnie teraz w pracy i się pyta i nabija...."o widzę że jeszcze dziecka nie zrobiliście he he" :-/ zjechałam ją jak psa bo mnie przygnębila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To jest nic! Ja przez ostatni rok przytyłam 4kg a jako ze wszyscy wiedza, ze jestem krótko po ślubie patrzą na mój brzuch (który nie jest jakoś tam przesadzony) i pytają się czy w ciąży nie jestem?! W dupie w nie w ciąży, to już młodym mężatkom pojeść nie można nawet [emoji35]

Dziewczyny znacie się na tym przyroscie bety?
Normalnie bym jej nie robiła i nie martwiła tym.. czekalabym na ginekologa ale ten kaszel jest koszmarny mam drugi antybiotyk;(
14.10 - 82.71
17.10- 402.6
23.20- 5222...
Kalkulatory twierdzą, że przyrost za mały...
Progesteron wyszedł 25, przy dwóch pierwszych wynikach powyżej 30..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj się będzie dobrze. Nie rób bety. Odpoczywaj. ..

Ja wczoraj poszłam do lekarza z dziećmi i ze sobą bo mój kaszel i katar też już za długo trwa . Syn dostał antybiotyk a ja usłyszałam... Pani Kasiu to 5 tydz to maleństwo. Pani bierze Rutinoscorbin mleko z miodem i cytryną i do łóżka. Żadnego antybiotyku. .. tak więc zdaje się na panią doktor

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ookatkaoo1993 jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować :D super, że się udało :) gratuluję :D
Dziewczyny a jak to jest z podróżami w ciąży? Mojemu M marzy się wypad autem do Chorwacji w maju i właśnie się zastanawiamy czy to w ogóle możliwe gdy się udało zajść teraz to w maju byłby jakoś 6 miesiąc.

Ostatnia edycja:
Do góry