ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ola dziękuję
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko mój kaszel trwa ponad miesiąc i mleko Z miodem czosnkiem i gesina czy herbata z miodem i sokiem malinowym już nic nie zaradząNie stresuj się będzie dobrze. Nie rób bety. Odpoczywaj. ..
Ja wczoraj poszłam do lekarza z dziećmi i ze sobą bo mój kaszel i katar też już za długo trwa . Syn dostał antybiotyk a ja usłyszałam... Pani Kasiu to 5 tydz to maleństwo. Pani bierze Rutinoscorbin mleko z miodem i cytryną i do łóżka. Żadnego antybiotyku. .. tak więc zdaje się na panią doktor
My też planujemy Chorwację autem na majówkę jak wszystko będzie dobrze to termin na 20 czerwcaookatkaoo1993 jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować super, że się udało gratuluję
Dziewczyny a jak to jest z podróżami w ciąży? Mojemu M marzy się wypad autem do Chorwacji w maju i właśnie się zastanawiamy czy to w ogóle możliwe gdy się udało zajść teraz to w maju byłby jakoś 6 miesiąc.
Czyli jak nie ma jakiś problemów z ciążą to można spokojnie jechać?My też planujemy Chorwację autem na majówkę jak wszystko będzie dobrze to termin na 20 czerwca
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
PewnieCzyli jak nie ma jakiś problemów z ciążą to można spokojnie jechać?
To super, uspokoiłaś mnie a gdzie się wybieracie? My planujemy albo Pule albo RijekePewnie
Laski i latają w zdrowej ciąży ale to chyba bym się nie odważyła wolę autem te chorwacje
Hej. Nie przejmuj sie antybiotykiem. Ja w ciazy bralam trzy razy w kazdym trymestrze i moje dziecko jest zdrowe. Tez bylam w ciazy chora na samym poczatku. I leczylam sie herbatkami nawet czosnkiem a gin jak uslyszal jak kaszle to powiedzial ze musze. Mialam poczatkowo niewielkie zagrozenie i kaszel mogl zaszkodzic. Niby kaszel nie jest niebezpieczny ale powoduje napinanie brzucha a to juz tak. Sa specjalne antybiotyki dla kobiet w ciazy i sa bezpieczne. Szybkiego powrotu do zdrowia.Tylko mój kaszel trwa ponad miesiąc i mleko Z miodem czosnkiem i gesina czy herbata z miodem i sokiem malinowym już nic nie zaradzą
Wiem że antybiotyk nie jest dobry, ale z pewnością jest lepszy od nieleczonego choróbska
Mi też sie w głowie nie mieści, ze z dwójką dzieci nam poszło od strzała za pierwszym razem, a teraz to trwa już pół roku :/ ale damy radę! :-)Cześć można dołączyć? Od końca wakacji staramy się z mężem o drugie dziecko, mam już syna 6 letniego. Na razie dwa cykle się nie udało, od wczoraj @ więc trochę jestem podłamana Trochę na luzaka podeszliśmy do tej "roboty" ale widzę, że teraz może już tak szybko się nie udać, z synem udało się w pierwszym cyklu