reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas, ale podczytywalam. Ale miałam bolesna owulacje plus plamienia. Normalnie zawsze wszystkim mówiłam ze u mnie rzadko coś takiego występuje, a tu w tym cyklu kumulacja. 2 dni napieprzał mnie prawy jajnik że hej... a teraz mam trochę podwyższona temperaturę ciała i jakieś takie uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami. Chora nie jestem bo czuje się dobrze. Mam taka nadzieje ze nam się uda... tacie się ostatnio jakoś pogarsza a wiem ze to by mu polepszyło samopoczucie... jeju a tu jeszcze 10 dni do planowanego @...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzięki za przyjęcie :) Mam nadzieję, ze się w końcu uda ale jak się tak człowiek nastawi że wystarczy tylko chcieć a tu niespodzianka taka i znowu miesiąc czekać trzeba to mnie coś bierze. A tym bardziej, że ja wcześniej chciałam próbować i dopiero męża mi się udało namówić, od wczoraj mi na nerwy działa jak @ przyszła i ledwo się podtrzymuję żeby mu nie przygadać że to wszytko jego wina bo za długo czekaliśmy :-p:-p:wściekła/y:

Bisia25 no my mielismy w nastepnym roku ale przyspieszylismy i widzę ze słusznie..
Zaczelismy 3 cykl staran. Bralam tabletki anty 5 miesięcy w calym moim zyciu a ty?

Trzymam kciuki oby dużo wcześniej się udało :biggrin2:, ja na lato chciałam się wstrzelić ,lepiej jeszcze z maluszkiem słońcem się nacieszyć na spacerach i oby nam się to udało :)
Ja na poczatku liczylam na to ze tegoroczne Boże Narodzenie spedzimy juz z maluchem no a tu lipa. Moze do lipcowek dolacze, zobaczymy, ale Ci powiem że juz bez entuzjazmu do tego podchodzę. Bo cpraz mniej mam nadziei ze siw uda. Niby jedno juz mam ale z poprzedniego związku a M tez by chcial miec swoje....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bisia25 no my mielismy w nastepnym roku ale przyspieszylismy i widzę ze słusznie..
Zaczelismy 3 cykl staran. Bralam tabletki anty 5 miesięcy w calym moim zyciu a ty?

Ja też brałam bardzo krótko po urodzeniu syna ale zarzuciłam bo zapominalska jestem :) Teraz już bez tabsów jestem dość długo i jak na złość "wpadka" żadna się nie trafiła a przydałoby się :blink: Niby organizm nie zaburzony hormonami ale cos nie działa :(

Elodia uda się i dopiero będzie radość.:happy: I ja Ciebie rozumiem, jedno dziecko już mam i kiedyś mi się wydawało, że jedno wystarczy, pewnie to głupio zabrzmi ale coraz bardziej mam wrażenie że tyle jeszcze mojej miłości zostaje niewykorzystane że muszę mieć drugie bobo :mad: Jak to leciało - musze bo się uduszę:-D

Ja też brałam bardzo krótko po urodzeniu syna ale zarzuciłam bo zapominalska jestem :) Teraz już bez tabsów jestem dość długo i jak na złość "wpadka" żadna się nie trafiła a przydałoby się :blink: Niby organizm nie zaburzony hormonami ale cos nie działa :(

Elodia uda się i dopiero będzie radość.:happy: I ja Ciebie rozumiem, jedno dziecko już mam i kiedyś mi się wydawało, że jedno wystarczy, pewnie to głupio zabrzmi ale coraz bardziej mam wrażenie że tyle jeszcze mojej miłości zostaje niewykorzystane że muszę mieć drugie bobo :mad: Jak to leciało - musze bo się uduszę:-D

Ja tak myslalam o drugim hahaha a teraz marzy nam się 3 do kochania:)

Ja od razu po odstawoeniu i zganiam na tabsy plus choroby nasze wrrr gorączkę mialam w same dni plodny ehh

Ostatnia edycja:
Trzecie to już raczej nie zdążę ale jakby się bliźniaki trafiły :confused::-) :)

A mam pytanie, jakie testy owulacyjne polecacie bo chyba muszę zakupić bo ja chyba z tym problem mam ze żadnych objawów tylko wyliczenia robilam a to chyba o d..pę potluc :wściekła/y:

Trzecie to już raczej nie zdążę ale jakby się bliźniaki trafiły :confused::-) :)

A mam pytanie, jakie testy owulacyjne polecacie bo chyba muszę zakupić bo ja chyba z tym problem mam ze żadnych objawów tylko wyliczenia robilam a to chyba o d..pę potluc :wściekła/y:
Wczesnoej mialam niefirmnoiwe paskjowe. A teraz zamówiłam płytkowe z jakiegoś lab. Podpbniez firmowe lepsze hmm

Nie pogardze blizniakami haha

Ja polecam domowe laboratorium:)
Nie miałam pojęcia kiedy mam owulacje, nieregularne cykle 26-35dni.
Testy + obswrw śluzu bardzo mi pomogły, jestem w 7tc:) udało się w 1 cyklu. Wydałam dużo bo na 3 paczki, jedna ok 20zl (w każdej 5 testow) ale nie żałuję:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny testy testami ale kochając się 3-4 razy w tygodniu to przecież owu nie można przegapić? No chyba, że niektóre z Was nie mają możliwości takiego regularnego seksu i dlatego tak polegacie na tych owu?

reklama
Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas, ale podczytywalam. Ale miałam bolesna owulacje plus plamienia. Normalnie zawsze wszystkim mówiłam ze u mnie rzadko coś takiego występuje, a tu w tym cyklu kumulacja. 2 dni napieprzał mnie prawy jajnik że hej... a teraz mam trochę podwyższona temperaturę ciała i jakieś takie uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami. Chora nie jestem bo czuje się dobrze. Mam taka nadzieje ze nam się uda... tacie się ostatnio jakoś pogarsza a wiem ze to by mu polepszyło samopoczucie... jeju a tu jeszcze 10 dni do planowanego @...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki:))

Do góry