reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny testy testami ale kochając się 3-4 razy w tygodniu to przecież owu nie można przegapić? No chyba, że niektóre z Was nie mają możliwości takiego regularnego seksu i dlatego tak polegacie na tych owu?
Po tabsach ovu mi sie przesuwa. Teraz nawet na 18/19dc Pozatym chcialam być pewna ze skok jest
Sex nawet częściej. Teraz sie wstrzymamy przed ovu bo może za dużo szalejemy haha

reklama
Ja polecam domowe laboratorium:)
Nie miałam pojęcia kiedy mam owulacje, nieregularne cykle 26-35dni.
Testy + obswrw śluzu bardzo mi pomogły, jestem w 7tc:) udało się w 1 cyklu. Wydałam dużo bo na 3 paczki, jedna ok 20zl (w każdej 5 testow) ale nie żałuję:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a dzięki, poszukam , chyba z tej firmy test teraz miałam. I gratuluję wszystkim którym się udało :biggrin2:

Po tabsach ovu mi sie przesuwa. Teraz nawet na 18/19dc Pozatym chcialam być pewna ze skok jest
Sex nawet częściej. Teraz sie wstrzymamy przed ovu bo może za dużo szalejemy haha
Oj tam na pewno nie za dużo :p Też jestem w sumie ciekawa jak u mnie z owu, czy w ogóle była czy dopiero będzie, chociaż skoro 15dc miałam mocny ból brzucha a teraz do dzisiaj spokój, zero jakiegokolwiek bólu to liczę, że była tego 15dc bo chciałabym za tydzień we wtorek zatestować 8-):) Kurde tylko jak ja przetrwam ten tydzień :oo_O:D A im bliżej wtorku tym bardziej zaczynam odczuwać stres i jakąś obawę przed zobaczeniem 2 kresek :o:D Chyba coś ze mną nie tak :p:szok:

Ostatnia edycja:
Oj tam na pewno nie za dużo :p Też jestem w sumie ciekawa jak u mnie z owu, czy w ogóle była czy dopiero będzie, chociaż skoro 15dc miałam mocny ból brzucha a teraz do dzisiaj spokój, zero jakiegokolwiek bólu to liczę, że była tego 15dc bo chciałabym za tydzień we wtorek zatestować 8-):) Kurde tylko jak ja przetrwam ten tydzień :oo_O:D A im bliżej wtorku tym bardziej zaczynam odczuwać stres i jakąś obawę przed zobaczeniem 2 kresek :o:D Chyba coś ze mną nie tak :p:szok:
Hahaah czulam ta obawę..a jak okres przychodził to już mniej sir obawiam haha

Pozatym bole owulacyjne to ja juz tydzień przed ostatnio miałam i bolalo codzien lol takze teraz to pogmatwane

reklama
i chciałabym i boję się :rofl2: Ja mam to samo , bo jak się uda to potem badania, wyniki, stres ...
To witam w klubie :p babie jednak nie dogodzisz :o:D
Dziecię? Bo juz mi sie mota
Dziecię dopiero pierwsze, w ogóle pierwsze w życiu starania, pierwszy cykl i pierwszy w życiu test :szok:

Czy Wasi faceci też podchodzą do tego na luzie? Mój to mi gada tylko, że jak nie ten cykl to następny.

Do góry