reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny testy testami ale kochając się 3-4 razy w tygodniu to przecież owu nie można przegapić? No chyba, że niektóre z Was nie mają możliwości takiego regularnego seksu i dlatego tak polegacie na tych owu?
Po tabsach ovu mi sie przesuwa. Teraz nawet na 18/19dc Pozatym chcialam być pewna ze skok jest
Sex nawet częściej. Teraz sie wstrzymamy przed ovu bo może za dużo szalejemy haha

reklama
Ja polecam domowe laboratorium:)
Nie miałam pojęcia kiedy mam owulacje, nieregularne cykle 26-35dni.
Testy + obswrw śluzu bardzo mi pomogły, jestem w 7tc:) udało się w 1 cyklu. Wydałam dużo bo na 3 paczki, jedna ok 20zl (w każdej 5 testow) ale nie żałuję:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a dzięki, poszukam , chyba z tej firmy test teraz miałam. I gratuluję wszystkim którym się udało :biggrin2:

Po tabsach ovu mi sie przesuwa. Teraz nawet na 18/19dc Pozatym chcialam być pewna ze skok jest
Sex nawet częściej. Teraz sie wstrzymamy przed ovu bo może za dużo szalejemy haha
Oj tam na pewno nie za dużo :p Też jestem w sumie ciekawa jak u mnie z owu, czy w ogóle była czy dopiero będzie, chociaż skoro 15dc miałam mocny ból brzucha a teraz do dzisiaj spokój, zero jakiegokolwiek bólu to liczę, że była tego 15dc bo chciałabym za tydzień we wtorek zatestować 8-):) Kurde tylko jak ja przetrwam ten tydzień :oo_O:D A im bliżej wtorku tym bardziej zaczynam odczuwać stres i jakąś obawę przed zobaczeniem 2 kresek :o:D Chyba coś ze mną nie tak :p:szok:

Ostatnia edycja:
Oj tam na pewno nie za dużo :p Też jestem w sumie ciekawa jak u mnie z owu, czy w ogóle była czy dopiero będzie, chociaż skoro 15dc miałam mocny ból brzucha a teraz do dzisiaj spokój, zero jakiegokolwiek bólu to liczę, że była tego 15dc bo chciałabym za tydzień we wtorek zatestować 8-):) Kurde tylko jak ja przetrwam ten tydzień :oo_O:D A im bliżej wtorku tym bardziej zaczynam odczuwać stres i jakąś obawę przed zobaczeniem 2 kresek :o:D Chyba coś ze mną nie tak :p:szok:
Hahaah czulam ta obawę..a jak okres przychodził to już mniej sir obawiam haha

Pozatym bole owulacyjne to ja juz tydzień przed ostatnio miałam i bolalo codzien lol takze teraz to pogmatwane

reklama
i chciałabym i boję się :rofl2: Ja mam to samo , bo jak się uda to potem badania, wyniki, stres ...
To witam w klubie :p babie jednak nie dogodzisz :o:D
Dziecię? Bo juz mi sie mota
Dziecię dopiero pierwsze, w ogóle pierwsze w życiu starania, pierwszy cykl i pierwszy w życiu test :szok:

Czy Wasi faceci też podchodzą do tego na luzie? Mój to mi gada tylko, że jak nie ten cykl to następny.

Do góry