reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny znacie się na tym przyroscie bety?
Normalnie bym jej nie robiła i nie martwiła tym.. czekalabym na ginekologa ale ten kaszel jest koszmarny mam drugi antybiotyk;(
14.10 - 82.71
17.10- 402.6
23.20- 5222...
Kalkulatory twierdzą, że przyrost za mały...
Progesteron wyszedł 25, przy dwóch pierwszych wynikach powyżej 30..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Zrób sobie pełne badane krwi, panuje teraz wirus i żaden antybiotyk na niego nie zadziała. Ja z tymi antybiotykami,bym się wstrzymała w ciąży.
Co do bety chyba przyrost ok. Nie stresuj się tak:)

Dziewczyny jest jakaś mama jeszcze karmiąca piersią i starająca się o kolejne maleństwo?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kluje mnie w podbrzuszu ale bardziej po lewej stronie, planien nic tylko ten pierdzielony kaszel od ponad miesiąca i drugi antybiotyk ;(
Ost miesiączka 14 wrzesień, więc w czwartek zacznie się 7 tydzien
Owu ok 29 lub 30 września.

Spokojnie nie sugeruje się tak tą betą. Mi lekarz kazał tego nie robić. Poczekaj do czwartku USG powie wszystko. Wierzę że jest dobrze.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Zrób sobie pełne badane krwi, panuje teraz wirus i żaden antybiotyk na niego nie zadziała. Ja z tymi antybiotykami,bym się wstrzymała w ciąży.
Co do bety chyba przyrost ok. Nie stresuj się tak:)

Dziewczyny jest jakaś mama jeszcze karmiąca piersią i starająca się o kolejne maleństwo?

Antybiotyk skonsultowany ż ginekologiem kaszle od miesiąca a od 2 tyg kaszel jest na prawdę fatalny duszę się i nie mogę oddychać;/
Morfologie chciałam zrobić ale lekarz właśnie powiedział że przy takiej infekcji nie ma totalnie sensu bo wszystko wyjdzie na opak i będzie niamiarodajne:(

Antybiotyk skonsultowany ż ginekologiem kaszle od miesiąca a od 2 tyg kaszel jest na prawdę fatalny duszę się i nie mogę oddychać;/
Morfologie chciałam zrobić ale lekarz właśnie powiedział że przy takiej infekcji nie ma totalnie sensu bo wszystko wyjdzie na opak i będzie niamiarodajne:(

A miałaś kiedyś astmę? Lub podejrzenia?

No nic teraz trzeba czekać.. 3 dni jeszcze bo w czwartek dopiero późnym popołudniem wizyta..
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Jeszcze raz życzę powodzenia w waszych staraniach buziaki

Niee nic z tych rzeczy

Serio,zrób sobie badanie.
Przepraszam ,ale co to za lekarz ,który wali antybiotyk bez badań...
Masz inhalator? Polecam inhalacje z soli fizjologicznej. Kaszel może utrzymywać się do 8 tygodni, kiepsko ,że się pogarsza.
Piszę to jako mama, już przechodzilam to z córką, w 6miesiącu miała mokry kaszel i zaraz zapalenie oskrzeli w szpitalu zrobili wymaz z nosa i wyszedl wirus rsv, dostała tylko inhalacje. Niestety teraz tak samo dostała kaszlu,bo mąż wirusa przyniósł i tylko inhalacje,na szczęście osłuchowo czysto.

Masakra tak długo w życiu nie wytrzymam ewentualnie do niedzieli. To będzie akurat 10 dzień po owulacji.

Jasne moze cos juz wyjdzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry