agrafka07
Fanka BB :)
Jesli by nam sie udalo teraz lub za miesiac to na boze narodzenie bysmy powiedzieli rodzinie.
Się mi też tak marzy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli by nam sie udalo teraz lub za miesiac to na boze narodzenie bysmy powiedzieli rodzinie.
Mi się też marzy[emoji16]Się mi też tak marzy...
Mi też się marzy...Jesli by nam sie udalo teraz lub za miesiac to na boze narodzenie bysmy powiedzieli rodzinie.
Czwartek
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój gin twierdzi, ze u mnie nie widzi żadnych problemów wiec zanim zacznie się zagłębiać to żeby mąż się zbadał, idzie po nowym roku się badać, daliśmy sobie jeszcze chwile bo lekarz mówi, ze nieraz tak bywa. Niby obydwoje zdrowi i wszystko gitarka a ciąży ni widu ni słychu a potem jak się rozwiąże to pach pach jedno za drugim
Od rodzinnej narazie l4 do czwartku i potem l4 od lekarza gin..Musisz chuchac na siebie przy tych dolegliwościach i mam nadzieje ze na zwolnieniu jestes? Musi byc dobrze!
I mi tez sie marzy
I za to trzymam kciuki [emoji173]Dziewczyny wszystkim Nam się uda do końca roku [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę ))
Oj kochana nawet nie wiesz jakbym chciala,zeby twoje slowa byly proroczeDziewczyny wszystkim Nam się uda do końca roku [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom