reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jesli by nam sie udalo teraz lub za miesiac to na boze narodzenie bysmy powiedzieli rodzinie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Się mi też tak marzy...

reklama
Mój gin twierdzi, ze u mnie nie widzi żadnych problemów wiec zanim zacznie się zagłębiać to żeby mąż się zbadał, idzie po nowym roku się badać, daliśmy sobie jeszcze chwile bo lekarz mówi, ze nieraz tak bywa. Niby obydwoje zdrowi i wszystko gitarka a ciąży ni widu ni słychu a potem jak się rozwiąże to pach pach jedno za drugim ;)

To tak jak u mnie oboje wyniki dobre a dzidzi ni ma :(

Musisz chuchac na siebie przy tych dolegliwościach i mam nadzieje ze na zwolnieniu jestes? Musi byc dobrze!

I mi tez sie marzy:)
Od rodzinnej narazie l4 do czwartku i potem l4 od lekarza gin..
Gdyby mi nie chciał dac z różnych względów to mam w pt wrócić do rodzinnej pi przedłużenie l4.
Szefowa już dzwoniła.... beszczelna że ma nadzieję że wrócę jak wylecze kaszel.. Bo ona rozumie przeziębienie ale potem chyba mogę przecież wrócić bo ona pracowała do 6 miesiąca.....ehhh bo to, bo tamto, bo nikt za mnie nie zrobi tego i tego..eh już ją mam pełną d...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wszystkim Nam się uda do końca roku [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I za to trzymam kciuki [emoji173]
Za zdrowie mojego maleństwa i Wasze kreseczki [emoji173]
Wierzę, że jak już od miesiąca kaszle i udało się zająć w ciążę i jajeczko się zagniezdziło, to bedzie już dobrze... I tego się trzymam!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę ;)))

Bu haha ty to mnie zawsze rozbawisz ;) nie wiem jak jest u Was ale jak moj dawal nasienie do badania to lekarz dal nam do domu pojemniczek i kazal na drugi dzien z rana swiezutenkie zolnierzyki przyniesc do labu ;)

reklama
Do góry