reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bolą mnie jajniki i ogólnie cos w podbrzuszu tak że owu nadchodzi. Objawy przed owu identyczne jak miesiąc temu łącznie ze śluzem którego jest sporo, więcej niż w poprzednim cyklu.
A z innej beczki. Dzisiaj otwarlismy salatkę kupioną kilka dni temu. Nawet pol widelca nie zjadlam taka skwasniala byla i zepsuta. Ale chyba taką ilością zatruć się nie można? M nic nie jest a ja jak zawsze kłębek nerwów że napewno cos mi po tym bedzie i juz scisk w gardle ból żołądka bezsenność itp. A do psychologa jestem na listopad umówiona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Bolą mnie jajniki i ogólnie cos w podbrzuszu tak że owu nadchodzi. Objawy przed owu identyczne jak miesiąc temu łącznie ze śluzem którego jest sporo, więcej niż w poprzednim cyklu.
A z innej beczki. Dzisiaj otwarlismy salatkę kupioną kilka dni temu. Nawet pol widelca nie zjadlam taka skwasniala byla i zepsuta. Ale chyba taką ilością zatruć się nie można? M nic nie jest a ja jak zawsze kłębek nerwów że napewno cos mi po tym bedzie i juz scisk w gardle ból żołądka bezsenność itp. A do psychologa jestem na listopad umówiona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Przez trochę sałatki?
Nic Ci nie będzie, nie martw się:)
Byle nie było pleśni, ale to byś zauważyła:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ehh zaspalam do pracy znow! Poszlam wczesnie spać a mimo to budzika nie słyszałam tak mocno spie ehhhhhhhhhhhhhh musze cos z tym zrobić . 2 budzik albo jak ehh ..

Dzień dobry!

W nowy tydzień wchodzę z pierwszymi niezbyt pożądanymi objawami. A mąż mi już krakal w wekkend że o. Dziwo nie wymiotuje. No i wykrakał dziad. Masakra. Zaczyna się. Tak więc oby do 12 stego tygodnia;)

Dziś wybieramy się wszyscy do lekarza. Ja w końcu muszę bo od 2 tygodni się wyleczyć nie mogę. A czekałam tylko na test żeby wiedzieć czy jestem czy nie jestem żeby jakiś leków nie brać których nie wolno.

Kupiłam wczoraj koszule w kratę w housie;p

Od męża usłyszałam;p trzeba było mówić że chcesz flanelowa koszule to bym ci z roboty przyniósł hahahha

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Budzik postaw gdzies dalej żeby wstac od razu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Byl poza moim Zasięgiem. Po prostu spie tak mocno ze tak glosny budzik mnie już nie rusza szlak.. A mężu zapomniał zadzwonić czy wstalam i masz babo placek
. zmienię dzwonek i drugi ustawie masakra

Ookatkaoo już zaczynasz miec mdlosci. To co bedzie pozniej:-D

Budzik postaw gdzies dalej żeby wstac od razu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie też budziki nie budzą.. Taki mam sen. Dlatego mam mam wstać o 5:30 to od 5 do 5:45 mam co 5 minut ustawionych 11 budzików
A stawianie budzika dalej nie działa - ob wtedy dzwoni, a ja dalej śpię i on mi w niczym nie przeszkadza:p muszę mieć go przy uchu pod poduszką

reklama
Mnie też budziki nie budzą.. Taki mam sen. Dlatego mam mam wstać o 5:30 to od 5 do 5:45 mam co 5 minut ustawionych 11 budzików
A stawianie budzika dalej nie działa - ob wtedy dzwoni, a ja dalej śpię i on mi w niczym nie przeszkadza:p muszę mieć go przy uchu pod poduszką

To ja ile razy mając budzik pod ręką wylacxalam i spalam dalej nawet makac ustawione kilka alarmow co 5 minut :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry