reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie ciekawi to jak na ten niewybredny komentarz Twojego przyszłego teścia zareagował Twój narzeczony?

Tekst oczywiście nie na miejscu, co mu odpowiedziałaś?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kazał mu sie zamknąć i przestac sie czepiac moich cyckow bo są idealne :)

A ja powiedzialam że sobie takich komentarzy nie życzę i niech lepiej uważa bo siedziba jego ukochanego radia Maryja splonie za karę za poczynania jego zalozyciela.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A dzis wieczorkiem moj ulubiony program "Rolnik szuka zony" jak dla mnie obecnie najlepszy serial komediowy ;) beka ze szok ;)

Tego nie oglądam ale ja mam mega bekę z chłopaków do wzięcia. W sensie z jednej strony mam bekę bo ku** naprawdę to przechodzi ludzkie pojęcie a z drugiej strony żal mi tych ludzi.

reklama
Ja też nie znam tych seriali
Ani rolnika? Ani kuchennych Ani facetów do wzięcia?

A teść to chyba nie pierwszy taki komentarz w Twoja stronę? Ja bym tam więcej nie chodziła jeśli mimo waszych próśb i WASZEGO zwracania mu uwagi on dalej sobie pozwala...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry