reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie i ja w ten okropny poniedziałek :) u mnie pada i zimno, najchętniej bym przelezala cały dzień, ale musze sie pomału brać za obiad i po dzieci za 2 godziny objechac.

Jeszcze tydzień do @, czuje ze ten cykl starań sie nie udał. Moze to ta pogoda mnie tak nastawia pesymistycznie, ale jakoś nie wierzę by się mogło udac. Nawet nie zaopatruje sie w testy na ten miesiąc ;)
Nie nastawiaj się negatywnie! Pozytywne myślenie to połowa sukcesu [emoji173] a nuż to bedzie to :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wie mama i wiedza teściowie.
Oczywiście mąż:)
Pracodawca I kilka osób z pracy, bo muszą przejąć moje obowiązki i 2 najbliższe przyjaciółki.
Dziadkom, ciociom i mojemu rodzeństwu powiemy po założeniu karty ciąży (oby już teraz w czwartek).
Siostra 28.10 ma urodziny więc wszystkim powiemy z mojej strony, teść ma 11ego lustopada odprawiane więc rodzinie calej ze strony męża powiemy właśnie wtedy na imprezie :)

No to już spora gromadka wtajemniczonych. :) To życzę emocjonującego i radosnego czwartku! :)

Witam sie i ja w ten okropny poniedziałek :) u mnie pada i zimno, najchętniej bym przelezala cały dzień, ale musze sie pomału brać za obiad i po dzieci za 2 godziny objechac.

Jeszcze tydzień do @, czuje ze ten cykl starań sie nie udał. Moze to ta pogoda mnie tak nastawia pesymistycznie, ale jakoś nie wierzę by się mogło udac. Nawet nie zaopatruje sie w testy na ten miesiąc ;)

A co Ci mówi, że tym razem się nie udało? Jakieś objawy PMS?

No to już spora gromadka wtajemniczonych. :) To życzę emocjonującego i radosnego czwartku! :)
Nooo chciałam ograniczyć te gromadke do minimum ale logiczne to było dla mnie że najbliższym (rodzicom) powiemy od razu.. przyjaciółki wiedza że się staramy i są na bieżąco, a praca... Nie chciałam ale musiałam niestety ;/ no cóż oby wszystko było dobrze [emoji173]

Dzięki [emoji173] dam znać w czwartek co i jak

Ja na ogół nie mam zadnych objawow @, więc czuje sie normalnie. Nic mnie nie boli, piersi jak zawsze, chociaz wiem, ze w 21 dc nie ma jeszcze objawow ciazy, to i tak sie czuje jakos za normalnie ;) to oczekiwanie moze człowieka wykonczyc.
Haha no szczegolnie tydziwn przed terminem @. Ja obecnie mam 11dc tak że jeszcze trochę ale juz jajniki mi dawaly o spbie znac w nocy i to nie jeden a oba. Oszalec mozna. Ale teraz cisza tak ze luz za to okropna zgaga mnie chwycila. No trudno. Dopiero po 20dc zapewne zacznę schzowac jak zawsze z objawami. Ech. My kobitki mamy przerąbane. A do innego gina jestem umowiona tyle ze dopiero po terminie @ bo dopiero wtedy mi pasowalo :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja na ogół nie mam zadnych objawow @, więc czuje sie normalnie. Nic mnie nie boli, piersi jak zawsze, chociaz wiem, ze w 21 dc nie ma jeszcze objawow ciazy, to i tak sie czuje jakos za normalnie ;) to oczekiwanie moze człowieka wykonczyc.

U mnie czar pryska 18dc, kiedy przychodzi PMS. Ale już wolę to, niż faktycznie czekać przy żadnych objawach. Każdy scenariusz możliwy a dni ciągną się okrutnie. Trzymam kciuki, by jednak było na plus :)

W sensie: wiele razy słyszałam od znajomych, które myślały, ze się nie udało, bo czuły się dokładnie tak jak co miesiąc przed @ a tu jednak lipa. Okazywało się, ze jednak @ nie przychodziła mimo objawów :)

reklama
Do góry