reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja ile razy mając budzik pod ręką wylacxalam i spalam dalej nawet makac ustawione kilka alarmow co 5 minut :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No mnie też się parę razy zdarzylo choć do pracy nigdy. Mam w głowie to, że nie jestem w biurze tylko mam dzieci pod sobą i MUSZĘ być przed czasem bo dzieci bez opieki zostać nie mogą.. A to nie szkoła żeby było dużo nauczycieli i żeby była możliwość rozpisania szybkich zastępstw.
Dlatego urlopy na żądanie i l4 "niezapoeirdziane" conajmniej dzień przed nie wchodzą w grę:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde tez mam co 5 minut . on sienpowtarzal przez 2h a ja nic!!! Uslyszalam po 2h powtarzania Szok! Snilam sobie i przez stres z rana jak wyskoczyła z łóżka nawet nie wiem o czym haha ehh
Misiak ma do moE dzwonić od jutra żeby się upewnić ze wstałam. Dzis był pewny ze wstanę bo wcześnie spać poszłam..mam zamiar pilnować swojego wysypiania również i chodzic wcześnie spać

Zmartwilam sie tym ze w tym cyklu wyszło ze Moja faza lutealna trwala 7dni jakoś ehhhh
Zaluje teraz tych tabletek i ze nawet sir nie upewnilam co biorę

Byl poza moim Zasięgiem. Po prostu spie tak mocno ze tak glosny budzik mnie już nie rusza szlak.. A mężu zapomniał zadzwonić czy wstalam i masz babo placek
. zmienię dzwonek i drugi ustawie masakra

Ookatkaoo już zaczynasz miec mdlosci. To co bedzie pozniej:-D
U mnie to norma w każdej ciąży tak mialam

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry z okazji poniedziałku. :)
Wczoraj zaczął się nowy cykl. Więc w skrócie:
Cykl starań: 4
Przewidywany termin @: 17.11
Pierwsze objawy PMS: 8.11 (oby nie przyszły)

Jeśli w tym cyklu się uda, to termin porodu wypadnie w okolicach naszej pierwszej rocznicy ślubu. :)

Dzień dobry z okazji poniedziałku. :)
Wczoraj zaczął się nowy cykl. Więc w skrócie:
Cykl starań: 4
Przewidywany termin @: 17.11
Pierwsze objawy PMS: 8.11 (oby nie przyszły)

Jeśli w tym cyklu się uda, to termin porodu wypadnie w okolicach naszej pierwszej rocznicy ślubu. :)
Piękny prezent by był [emoji173]
Trzymam kciuki!

Haha no jak kto woli :D
My na rocznicę już będziemy mieli 2 miesięcznego szkraba[emoji173]
Oby wszystko poszło dobrze-dzis zrobiłam betę bo martwię się tym kaszlem, o 12 rodzinny a w czwartek pierwsze usg [emoji173]

A czy już ktoś wie o ciąży oprócz męża? Kiedy planujesz rodzinę informować?

A czy już ktoś wie o ciąży oprócz męża? Kiedy planujesz rodzinę informować?

Wie mama i wiedza teściowie.
Oczywiście mąż:)
Pracodawca I kilka osób z pracy, bo muszą przejąć moje obowiązki i 2 najbliższe przyjaciółki.
Dziadkom, ciociom i mojemu rodzeństwu powiemy po założeniu karty ciąży (oby już teraz w czwartek).
Siostra 28.10 ma urodziny więc wszystkim powiemy z mojej strony, teść ma 11ego lustopada odprawiane więc rodzinie calej ze strony męża powiemy właśnie wtedy na imprezie :)

reklama
Witam sie i ja w ten okropny poniedziałek :) u mnie pada i zimno, najchętniej bym przelezala cały dzień, ale musze sie pomału brać za obiad i po dzieci za 2 godziny objechac.

Jeszcze tydzień do @, czuje ze ten cykl starań sie nie udał. Moze to ta pogoda mnie tak nastawia pesymistycznie, ale jakoś nie wierzę by się mogło udac. Nawet nie zaopatruje sie w testy na ten miesiąc ;)

Do góry