reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się :)
Elodia ten sen na pewno był proroczy, to tylko kwestia czasu :) ja tez mam nieraz podobne sny tylko później jak się obudzę i dociera do mnie ze to tylko sen to jest mi przykro przez pol dnia, niby piękne sny ale później rozczarowanko jest większe :)

Lepiwj późno niż wcale :-) to widzę macie podobnych wymiarów łazienkę co i my.

Wiem, dziwna pora na pisanie ale....miałam sen...że robiłam tesy ciążowy i od razu wyszła druga kreska no i z racji tego, że test robiłam w pracy od razu najlepszej kumpeli pokazałam i od razu moeilam ze nastepnego dnia juz w pracy mnie nie będzie bo ide na elkę. Potem mowilam M w domu i osobiscie bylam w ciężkim szoku, że w końcu się udało. Ju nie wspominając reakcji moich rodzicow jak bardzo sie cieszyli no i Laura się pytala kiedy będzie widac brzuch bo ona chce podotykac jak sie dziecko bedzie ruszalo. Cudowny sen i mi trochę nadzieji zrobil bo podobny sen 11 lat temu jak zachodziłam z Laurą, okazywał się proroczy...ech. Ale spokojnie,sprobuję się nie nakręcać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Między mną a moja siostra tez jest 11 lat różnicy, może dla Ciebie to tez będzie magiczna cyfra :)

Ha a mnie w taką pogodę od paru lat boli żołądek i mocno głowa. I tak wlasnie mam teraz. A w noc poprzedzającą taką pogode jak dzisiaj nie mogę spać mimo zmęczenia i jest mi strasznie gorąco. Wszystko mialam w nocy. Aha. M wstawal na rano to przytulanki wyszły bardzo spontaniczne bo totalnie nieplanowane. Zanim mnie obudzil to mi powiedzial że od 2 nie spi a czul sie identycznie jak ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Fajnie by bylo a tu obiad trzeba zrobic. Jestem dzisiaj do noczego a planowalam machnąć placek dyniowy tylko tak przysnelam ze do sklepu nawet nie mam koedy pojsc bo obiad musze zrobic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry