reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się :)
Elodia ten sen na pewno był proroczy, to tylko kwestia czasu :) ja tez mam nieraz podobne sny tylko później jak się obudzę i dociera do mnie ze to tylko sen to jest mi przykro przez pol dnia, niby piękne sny ale później rozczarowanko jest większe :)

Lepiwj późno niż wcale :-) to widzę macie podobnych wymiarów łazienkę co i my.

Wiem, dziwna pora na pisanie ale....miałam sen...że robiłam tesy ciążowy i od razu wyszła druga kreska no i z racji tego, że test robiłam w pracy od razu najlepszej kumpeli pokazałam i od razu moeilam ze nastepnego dnia juz w pracy mnie nie będzie bo ide na elkę. Potem mowilam M w domu i osobiscie bylam w ciężkim szoku, że w końcu się udało. Ju nie wspominając reakcji moich rodzicow jak bardzo sie cieszyli no i Laura się pytala kiedy będzie widac brzuch bo ona chce podotykac jak sie dziecko bedzie ruszalo. Cudowny sen i mi trochę nadzieji zrobil bo podobny sen 11 lat temu jak zachodziłam z Laurą, okazywał się proroczy...ech. Ale spokojnie,sprobuję się nie nakręcać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Między mną a moja siostra tez jest 11 lat różnicy, może dla Ciebie to tez będzie magiczna cyfra :)

Ha a mnie w taką pogodę od paru lat boli żołądek i mocno głowa. I tak wlasnie mam teraz. A w noc poprzedzającą taką pogode jak dzisiaj nie mogę spać mimo zmęczenia i jest mi strasznie gorąco. Wszystko mialam w nocy. Aha. M wstawal na rano to przytulanki wyszły bardzo spontaniczne bo totalnie nieplanowane. Zanim mnie obudzil to mi powiedzial że od 2 nie spi a czul sie identycznie jak ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Fajnie by bylo a tu obiad trzeba zrobic. Jestem dzisiaj do noczego a planowalam machnąć placek dyniowy tylko tak przysnelam ze do sklepu nawet nie mam koedy pojsc bo obiad musze zrobic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry