Jotka_
Fanka BB :)
Elodia, wierze mocno, ze dane Ci będzie to przezywac naprawdę=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiwj późno niż wcale :-) to widzę macie podobnych wymiarów łazienkę co i my.
Wiem, dziwna pora na pisanie ale....miałam sen...że robiłam tesy ciążowy i od razu wyszła druga kreska no i z racji tego, że test robiłam w pracy od razu najlepszej kumpeli pokazałam i od razu moeilam ze nastepnego dnia juz w pracy mnie nie będzie bo ide na elkę. Potem mowilam M w domu i osobiscie bylam w ciężkim szoku, że w końcu się udało. Ju nie wspominając reakcji moich rodzicow jak bardzo sie cieszyli no i Laura się pytala kiedy będzie widac brzuch bo ona chce podotykac jak sie dziecko bedzie ruszalo. Cudowny sen i mi trochę nadzieji zrobil bo podobny sen 11 lat temu jak zachodziłam z Laurą, okazywał się proroczy...ech. Ale spokojnie,sprobuję się nie nakręcać.
I to zamierzam uczynić [emoji7]Jedyny plus takiego dnia ze można caly dzien leżeć pod kocem
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom