reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki:*
Gary do pomycia, pranie się pietrzy no ale.. na szczęście nie jestem perfekcyjną panią domu a mój mąż też ma dwie ręce:p
Jak przyjdzie to pozmywa, ja zrobię pranie i zrobimy sobie jakiś seans filmowy [emoji173] a na obiad co? Na szczęście mam pojemna zamrażarke, więc coś tam odmroże, jakiś gulasz czy coś.
Zawsze gotuje na 2 dni i co zostanie mroże więc mam do wyboru do koloru [emoji14]
Potem we słabsze dni mogę sobie pozwolić na odrobinę lenistwa i zadbania o siebie i własne zdrowie.
Miłego popołudnia [emoji173]
1508676331-85e6ca2af7bd6c04-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz przeczytalam do końca ten poczatek

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Właśnie muszę znaleźć kogoś, kto wybiera się do Polski. W księgarniach czekają już na mnie Początek Browna i nowa książka Zafona. (Polecam cień wiatru i te dalsze jego części. Są tak cholernie magiczne, ze jak przestajesz czytać to wpadasz w depresję, że nie mieszkasz w xxwiecznej Barcelonie ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaRS90 Ty przedszkolanka, dobrze pamiętam? To Ty się w ogóle nie znasz :D

Przedszkolanką nie jestem na szczęście[emoji173] tylko nauczycielką, przedszkola aktualnie ale tez uczę w 1-3 I angielskiego. Jestem też po diagnozie i terapii psychologiczno - pedagogicznej więc coś tam na ten temat wiem, no ale. Czy to ważne;) ważne, że nie mam dzieci własnych. Ale.. daj Bóg niech wszystko dobrze się potoczy to już w czerwcu będę mogła się pełnoprawnie wypowiadać [emoji16]
Ehh nie mam jeszcze dzieci a pomimo tego i tak wydaje mi się, że mam więcej w głowie niż niejedna matka..

Przedszkolanką nie jestem na szczęście[emoji173] tylko nauczycielką, przedszkola aktualnie ale tez uczę w 1-3 I angielskiego. Jestem też po diagnozie i terapii psychologiczno - pedagogicznej więc coś tam na ten temat wiem, no ale. Czy to ważne;) ważne, że nie mam dzieci własnych. Ale.. daj Bóg niech wszystko dobrze się potoczy to już w czerwcu będę mogła się pełnoprawnie wypowiadać [emoji16]
Ehh nie mam jeszcze dzieci a pomimo tego i tak wydaje mi się, że mam więcej w głowie niż niejedna matka..

A przestań. Wtedy Ci powiedza, że Twoje dziecko jest za małe, żebyś mogła się wypowiadać w tym temacie :D

1508676945-54960d107d0bd21b-aaaaaa.jpeg

To ja biorę z Was przykład i zabieram się za czytanie. Poprzednie części 'zjadlam' w tydzień, a z tą się męczę od roku :D

A przestań. Wtedy Ci powiedza, że Twoje dziecko jest za małe, żebyś mogła się wypowiadać w tym temacie :D

"Ile ma ? Miesiąc? Poczekaj tylko aż skończy spać całymi nocami i dniami."
"Ile ma? Pół roku? Czekaj aż zacznie raczkowac!"
"Ile ma? Rok? A chodzi? Czekaj aż zacznie chodzić"
Już chodzi? Czekaj aż zacznie biegać!
Nie mówi jeszcze? Jak się rozgada to dopiero zobaczysz...
Ahhh co Ty tam wiesz, pójdzie do przedszkola to się zacznie..
Cooo co Ty tam wiesz , przedszkole PIKUŚ! Zacznie się szkoła, zaczną prawdziwe problemy.
Ehhhż takim dzieckiem to luzik, nastolatek da Ci dopiero popalić

Itd itd [emoji14]

reklama
Do góry