reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Albo czekać aż się moje dzieci porodzą, wtedy jej dzieci będą już spore i... tez będę matka bezstresowo wychowująca dzieci
emoji41.png
zemsta będzie słodka ;)
No właśnie, musisz dorobić się swoich dzieci, najlepiej dwójki od razu i wtedy u Ciebie będzie wesoło, nie tylko w dzień ale też i w nocy przynajmniej przez kilka pierwszych miesięcy ;) Powiem Ci szczerze, że moje dziecko też potrafi hałasować zwłaszcza jak mu się załączy faza na bieganie za plastikowym traktorem albo innym pojazdem, a jak chcę go powstrzymać to kończy się atakiem histerii, także nie wiem co gorsze. Ale na szczęście pod nami jeszcze nikt nie mieszka

Zgadzam się, że nie należy pozwalać dziecku na wszystko, ale też nie należy mu wszystkiego zabraniać, moje dziecko jest jeszcze małe (2 lata w grudniu skończy) więc choćbym czasami chciała to samego na dwór go nie wygonię ;)

Albo czekać aż się moje dzieci porodzą, wtedy jej dzieci będą już spore i... tez będę matka bezstresowo wychowująca dzieci [emoji41] zemsta będzie słodka ;)
Mam 3 latka i uwierz że do kaloryfera go nie przywiąże ;) jak będziesz miała swoje to zobaczysz jak to jest [emoji14] pode mną mieszkali lekarze którzy nie raz odsypiali nocne dyżury i nikt nie czepiał się że dziecko biega. A że teraz pogoda piękna nie jest to niestety na zewnątrz wyjść z dzieckiem też problem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja wszystko rozumiem. Wsiadlyscie na mnie jak te wszystkie mamy z bloku [emoji12]
Ja nie mówię żeby przywiązywać czy kneblować dzieci, czy ze wogole się w domu nie bawić. Problem polega na tym ze to jest cały Boży dzień od 6:30, powtarzam w tygodniu mnie to nawet noe obchodzi ale to już 4 lata jak się w weekend nie możemy wyspać. Nie uważam żeby to było normalne koniec kropka :)

Dziewczyny, ja wszystko rozumiem. Wsiadlyscie na mnie jak te wszystkie mamy z bloku [emoji12]
Ja nie mówię żeby przywiązywać czy kneblować dzieci, czy ze wogole się w domu nie bawić. Problem polega na tym ze to jest cały Boży dzień od 6:30, powtarzam w tygodniu mnie to nawet noe obchodzi ale to już 4 lata jak się w weekend nie możemy wyspać. Nie uważam żeby to było normalne koniec kropka :)
W takim razie życzę Ci jak najszybciej zostać mamą. Wtedy zobaczysz , że nie których rzecz nie przeskoczysz choć nie wiem jaką idealną mamą będziesz chciała byc.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@O'Hara Ja Cię wcale nie atakuję, rozumiem, że masz problem, ale nie potrafię Ci pomóc niestety. Wprawdzie moje dziecko potrafi hałasować, ale to prawda nie trwa to cały dzień, za to nocy jeszcze nie przesypia więc czasem daje niezłe koncerty ;)

reklama
W takim razie życzę Ci jak najszybciej zostać mamą. Wtedy zobaczysz , że nie których rzecz nie przeskoczysz choć nie wiem jaką idealną mamą będziesz chciała byc.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma idealnych rodziców ale trzeba się liczyć z innymi niezależnie od tego czy się jest rodzicem czy nie.

Do góry