Znalazłam takie cudo wczoraj w internetach i już mnie chyba całkiem powaliło bo strasznie mnie korci żeby kupić [emoji17]
![]()
A se kup! [emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam takie cudo wczoraj w internetach i już mnie chyba całkiem powaliło bo strasznie mnie korci żeby kupić [emoji17]
![]()
A se kup! [emoji123]
Tylko ja mam otwartą przestrzeń wchodzę do mieszkania i po prawej otwarta kuchnia a po lewej otwarty salonTen. Do 70 metrów musiałabyś kupić szafę [emoji23]. Ten i tak jest duży. Ja sobie radzę tak, że co jakiś czas przestawiam go w inne miejsce. Działa super.
Ja z kolei zamówiłam skarpetki [emoji23] będą czekać z moim gabinecie a jak w końcu pojawia się dwie kredki to mojemu w pudełku z testem wręcze [emoji23]No dobra, przekonałaś mnie!![]()
To już jest wariactwo ale zrobię to! A co!
Tylko kupię białe to będzie takie neutro![]()
Że sie chyba udałomatko bosko
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
nie ma co się bac trzeba się cieszyć .... WIELKIE GRATKI. To w którym cyklu się udało??