reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Znalazłam takie cudo wczoraj w internetach i już mnie chyba całkiem powaliło bo strasznie mnie korci żeby kupić ‍♀️[emoji17]
1508571841-c39953dfa29358c1-aaaaaa.jpeg

A se kup! [emoji123]

reklama
U mnie 6 dni do @ ale coś mnie tak brzuch rozbolał ze coś mi się wydaje ze tym razem wzięła pospieszny i będzie szybciej :) i cyce mnie rozbolały dzisiaj! No trudno, następnym razem ;)

Ten. Do 70 metrów musiałabyś kupić szafę [emoji23]. Ten i tak jest duży. Ja sobie radzę tak, że co jakiś czas przestawiam go w inne miejsce. Działa super.
Tylko ja mam otwartą przestrzeń wchodzę do mieszkania i po prawej otwarta kuchnia a po lewej otwarty salon :( tylko mała sypialnia No i toaleta zamykana.
Obok salonu jest pokoik ale on jest zamykany tylko drzwiami przesuwnymi (w sumie te drzwi są na całą długość, pełnią rolę takiej scianki) więc też taki to osobny pokój choćby wcale :/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ookatkaoo Gratki !!!
Ja @ rozpoczeta W 27dc takze zaczynam 3 cykl.
A pamietam jeszcze jak sie staraliśmy o córke i nastawialismy sie na pol roczny sex bez stresu wpadki haha a wyszla w 1 cyklu to byl cios :)

Uda sie napewno:)

A ten smog to masakra
Ja mialam tylko nawilzacz

Aga moze faktycznie lepiej go sobie raz tu czy tam trzymać choc jak masz otwarta powierzchnie to wygodniej wiekszy ale czy nie głosniejszy mógłby byc?

No dobra, przekonałaś mnie! ;)
To już jest wariactwo ale zrobię to! A co!
Tylko kupię białe to będzie takie neutro ;)
Ja z kolei zamówiłam skarpetki [emoji23] będą czekać z moim gabinecie a jak w końcu pojawia się dwie kredki to mojemu w pudełku z testem wręcze [emoji23]
Że sie chyba udało;) matko bosko

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

nie ma co się bac trzeba się cieszyć .... WIELKIE GRATKI. To w którym cyklu się udało??

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, u mnie za ścianą jest taki problem:
Dwójka dzieci, mąż i żona, pies. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, ze te dzieci strasznie hałasują. Zaczyna się codziennie o 6:30 mniej więcej. Bieganie, skakanie, krzyki i to tak trwa cały Boży dzień z małymi przerwami. W tygodniu to mnie nawet wali bo tez wstajemy rano i idziemy do pracy także niech sobie robią co tam chcą ale w weekend chcielibyśmy trochę się wyspać póki możemy co zreszta wydaje mi sie całkiem normalne. No ale nie da się! Dziewczyny te dzieci tak latają, ze aż mi się pol sypialni trzęsie a jak jakimś cudem jest cisza, bo idą gdzieś w pizdu to pies zostaje i tak k*** wyje, ze idzie zwariować. Kiedyś GRZECZNIE zwróciłam uwagę tej babce, czy mogłaby ogarnąć te dzieci chociaż w weekendy, chociaż do tej 10tej (chyba nie proszę o wiele?) to mi odpowiedziała, ze się czepiam i ze to tylko dzieci i jak jestem taka mądra to żebym spróbowała dwulatkowi wytłumaczyć. Ręce mi opadły i nie chciałam się z nią kłócić ale potem i tak zwierzyła się pozostałym mamuśka z bloku i teraz jestem złem wcielonym. Nawet wam nie powiem co o mnie mówią ale to akurat mam głęboko w dupie :)
Nie wiem jak to rozwiązać, zastanawiamy się z mężem czy nie przenieść sypialni do innego pokoju, mamy taka opcje chociaż wolałabym spać tu, gdzie dotychczas.
Jakieś rady? [emoji849]

Do góry