reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej hej
jestem tu nowa
mize mi któraś z was wytłumaczyć jak test owulacyjny wykryje ciąże?? Sa bardziej czule niż testy ciążowe???

pozdrawiam wszystkie staraczki i powodzenia

Hcg ma podjednostke beta i alfa
Lh podajze beta i na pewnym poziomie chyba 10 .1 dzien 2 po zagniezdzeniu sie krzyzuje z hcg wiec test owulacyjny moglby wykryc hcg a nie lh z tego wzgledu
Wlasnie

Nie wiem czy dobrze pamietam i nie chce mi sie na necie szperac ale tam jest lepiej objasnione

Ale mnomie sama nurtuje pytanie jak bardzo u kobiet spada poziom tego hormonu lh w drugiej fazie skoro jakis cien zawsze na tescie wychodzi co niektorym

reklama
Cześć, jestem tutaj nowa. Yasmin, 28 lat. We wrześniu 2017 wyszłam za mąż i teraz chcemy dzidzię :) W przeszłości brałam tbl anty (Cilest) przez 2 lata. W czerwcu 2016 przestałam je brać i od tego momentu się staramy. Niestety do tej pory nic :( To 5 cykl starań. Miałam też 1 cykl temu dziwne plamienie, około 6 dniu po seksie, ktorego nigdy wcześniej u siebie nie zaobserwowałam - miałam nadzieję, że to plamienie implantacyjne, ale @ przyszedł, bardzo skąpy, testy ciążowe ujemne. Teraz chyba muszę iść do lekarza. Dobrze, że jesteście <3
A powtarzałaś test?

Cześć, jestem tutaj nowa. Yasmin, 28 lat. We wrześniu 2017 wyszłam za mąż i teraz chcemy dzidzię :) W przeszłości brałam tbl anty (Cilest) przez 2 lata. W czerwcu 2016 przestałam je brać i od tego momentu się staramy. Niestety do tej pory nic :( To 5 cykl starań. Miałam też 1 cykl temu dziwne plamienie, około 6 dniu po seksie, ktorego nigdy wcześniej u siebie nie zaobserwowałam - miałam nadzieję, że to plamienie implantacyjne, ale @ przyszedł, bardzo skąpy, testy ciążowe ujemne. Teraz chyba muszę iść do lekarza. Dobrze, że jesteście <3

Witaj YasminOya :) bedzie dobrze!

A mi w tym miesiącu przesunol się cyk o 6 dni do przodu i po paru przytulaniach od wczoraj boli mnie miejce po cc jakby skora miała się rozejść ciągle biegam siusiu a dzisiaj z rana były wymioty. Nadziej mam ale już pare sytuacji mnie nauczyło ze nadzieja zludna jest

reklama
Do góry