reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zrob test ciazowy, mi testy owulacyjne najpierw tez wykazaly ciaze ;)
Nusia radze zrobic test. Rzadko chyba wychodzi owulacyjny z tak mocna kreska testowa. Jesli po ovu nie wychodzily to tym bardziej juz zrobb hi

Ola ja w tamtym cyklu po owu mialam bardzo mokro. Wodnisto. Pozniej pod koniec grudkowaty sluz. Wszystko inaczej. Glu..pie
e tabsy

Znow mi malenkie krostki wylaza ehhhhh

Aa i tez właśnie kupilam rozne testy z tego wzgledu ze na tym youtube widac jak roznie te testy wychodza dZiewczynom. Na niektorych nienwazne czy plytkowy paskowy ( ale roznych firm) nie wychodzily w ogole a inne juz od 10dc wskazywaly ciaze badz wczesniej. Mozliwe ze firmowe lepsze kto wie

Kurcze dziewczyny jakby to nie mogło być takie łatwe jak powinno, seks, ciąża, a nie ciągle pod górkę. A małolaty zachodzą po jednym razie...

Nusia radze zrobic test. Rzadko chyba wychodzi owulacyjny z tak mocna kreska testowa. Jesli po ovu nie wychodzily to tym bardziej juz zrobb hi

Ola ja w tamtym cyklu po owu mialam bardzo mokro. Wodnisto. Pozniej pod koniec grudkowaty sluz. Wszystko inaczej. Glu..pie
e tabsy

Znow mi malenkie krostki wylaza ehhhhh
Jutro rano zrobie w sumie to bedzie 1 dzien przed@.

reklama
Cześć, jestem tutaj nowa. Yasmin, 28 lat. We wrześniu 2017 wyszłam za mąż i teraz chcemy dzidzię :) W przeszłości brałam tbl anty (Cilest) przez 2 lata. W czerwcu 2016 przestałam je brać i od tego momentu się staramy. Niestety do tej pory nic :( To 5 cykl starań. Miałam też 1 cykl temu dziwne plamienie, około 6 dniu po seksie, ktorego nigdy wcześniej u siebie nie zaobserwowałam - miałam nadzieję, że to plamienie implantacyjne, ale @ przyszedł, bardzo skąpy, testy ciążowe ujemne. Teraz chyba muszę iść do lekarza. Dobrze, że jesteście <3

Do góry