Niusia21
Fanka BB :)
Zrobilam wczoraj wieczorem i biel wizira :/Zrob test ciazowy, mi testy owulacyjne najpierw tez wykazaly ciaze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam wczoraj wieczorem i biel wizira :/Zrob test ciazowy, mi testy owulacyjne najpierw tez wykazaly ciaze
O kurczę... a może trzeba powtórzyć te testy? Albo podziałać dzisiaj i zobaczyć co będzie dalej, bo skoro wyszła ciemna kreska to coś jest na rzeczy albo owu albo ciążaZrobilam wczoraj wieczorem i biel wizira :/
Podzialalam wlasnie wczoraj i jutro tez mam zamiar tak co drugi dzien zeby plemniczki byly silniejsze.Tak mnie boli podbrzusze i jajniki ze taki bol mam tylko w czasie @O kurczę... a może trzeba powtórzyć te testy? Albo podziałać dzisiaj i zobaczyć co będzie dalej, bo skoro wyszła ciemna kreska to coś jest na rzeczy albo owu albo ciąża
Trzymam kciuki żeby coś z tego zaowocowałoPodzialalam wlasnie wczoraj i jutro tez mam zamiar tak co drugi dzien zeby plemniczki byly silniejsze.Tak mnie boli podbrzusze i jajniki ze taki bol mam tylko w czasie @
Głowa do góry, będzie dobrze Trzymam mocno kciukiA ja dziś idę na monitoring cyklu i mam mega stresa... boję się, że usłyszę, że tam się nic u mnie nie dzieje, w sensie że nic się nie produkuje albo że za wolno rosną te jajeczka... nie myślałam, że będę się tego tak mocno bała...
Dziewczyny mam pytanie ile dni od odstawienia luteiny dostawalyscie okres?????