ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Nie jutro
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy synkuMnie się coś kojarzy, że ookatkaoo1993 używała bo mi je nawet polecała
W ciszy powinna byc dluga, twarda i zamknięta.. ale nie wiem jaka na samym poczstku.. przy owu jest krótka i miekkaDziewczyny zastanawia mnie jeszcze czy obserwując szyjkę macicy można ocenić czy doszło do zapłodnienia czy nie i w ogóle po jakim czasie takie zmiany byłyby do zaobserwowania, tzn do wymacania
powiesz cos o tych testach??29 według ovufriend miesiączka jutro a mój kalendarzyk pojutrze
Nie czekasz do piatku???Nie jutro
A może coś jest na rzeczy Ja się nie nakręcałam wcale ale im więcej czasu spędzam na forum tym nakręcam się bardziej.Szczerze sie nie nakrecam ale takiego bolu przed @ to jeszze nie mialam
Mi przy synu najwcześniej pokazałypowiesz cos o tych testach??
Kupiłam więc muszę je zużyć xd heheNie czekasz do piatku???
Dokladnie tak jest ale staram sie nie rozczarowacchociarz nadzieja jestA może coś jest na rzeczy Ja się nie nakręcałam wcale ale im więcej czasu spędzam na forum tym nakręcam się bardziej.