reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny zastanawia mnie jeszcze czy obserwując szyjkę macicy można ocenić czy doszło do zapłodnienia czy nie i w ogóle po jakim czasie takie zmiany byłyby do zaobserwowania, tzn do wymacania

reklama
Chyba powinna byc zamknieta wysoko hmm
Tez badam
Wbtym cyklu po owu mam duzo mlecznego sluzu i czasem bulgocze tam tak duzo czasem jest ale ogolnie nie czuje ze jest mokro
Mam nadzieje ze chociaz cykle mi wracaja do normy

Wczoraj mnie kulo . bolalo lekko caly dzien..a dzis juz spokojnie bez bolu.. Cos tam bardzo delikatnie na dzis 25dc/31dc

Otworzylam synka list do sw. mMikolaja i mi zle ehhhhh no ale wiem co chce . z reszta wiedzialam i tak
W tamtym roku zaczal sie wypinac na Sw. Mikolaja ale ja uparcie mu dawalam dowody na to ze jest i warto wierzyc a teraz jakis czas temu sam z siebie napisal list! Cora razem z nim papuzka

Pokazalabym wam . moze na face

Aaaa maz mnie z grupy usunal . nie wiedzial co to hahaha takze przyjmijcie Mnie apowrotem please

używała ktoras z was tych testów?? Jakieś opinie??

Załączniki

• wp_ss_20171018_0004.png
    wp_ss_20171018_0004.png
    45,2 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry