reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny zastanawia mnie jeszcze czy obserwując szyjkę macicy można ocenić czy doszło do zapłodnienia czy nie i w ogóle po jakim czasie takie zmiany byłyby do zaobserwowania, tzn do wymacania

reklama
Chyba powinna byc zamknieta wysoko hmm
Tez badam
Wbtym cyklu po owu mam duzo mlecznego sluzu i czasem bulgocze tam tak duzo czasem jest ale ogolnie nie czuje ze jest mokro
Mam nadzieje ze chociaz cykle mi wracaja do normy

Wczoraj mnie kulo . bolalo lekko caly dzien..a dzis juz spokojnie bez bolu.. Cos tam bardzo delikatnie na dzis 25dc/31dc

Otworzylam synka list do sw. mMikolaja i mi zle ehhhhh no ale wiem co chce . z reszta wiedzialam i tak
W tamtym roku zaczal sie wypinac na Sw. Mikolaja ale ja uparcie mu dawalam dowody na to ze jest i warto wierzyc a teraz jakis czas temu sam z siebie napisal list! Cora razem z nim papuzka

Pokazalabym wam . moze na face

Aaaa maz mnie z grupy usunal . nie wiedzial co to hahaha takze przyjmijcie Mnie apowrotem please

używała ktoras z was tych testów?? Jakieś opinie??

Załączniki

• wp_ss_20171018_0004.png
    wp_ss_20171018_0004.png
    45,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry