Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]
Dzięki kochana. Szkoda tylko że jednego sukcesu mi wciąż brakuje.....
Dzięki kochana. Szkoda tylko że jednego sukcesu mi wciąż brakuje.....
![]()
![]()
Ja wzielam na chwile lizaka po synu, ale dzielnie sie trzymalam nie zjesc nic slodkiego! A dzem tez wliczamy???Hop hop... ja! Wcinałam dziś słodycze, a teraz jem parówę [emoji57]. Nerwowy dzień w pracy. Aż mi się nie chce dziś seksić, a owu już pojutrze.
Nooo to siupee ze zrostu nie masz.. bo wiele dziewczyn niestety taki ma..No to mamy ten sam termin @))
Witaj
Nie mam zrostowto jest linia ciecia. Blizna i odchodzi jak kotu skora kiedy ciagne hehe nie wiem jak wytlumacYc. No normalnie jak skora
Bosze ale skrobiecieeeee masakra..nie idzie przebrnac haha
Elodia mnie piersi dzien przed @ bolaly bardzo w tamtym cyklu takze zobacYmy jak bedzie tym razem. Jak na razie wszyztko przebiega lagodniej i inaczej.dzis kluje delikatnie caLy dziennnn i mam duzo MŚ blyszczacego
A stowa. No coz bywa. Kazdemu sie zdarza. Przeszukaj rzeczy na spokpjnie nie raz die nadzialam ze zrpbilam cos i tego nie zakodowalam hehe
No dżem, nie jadlam ale jurro do owsianki sqoj wlasny domowy nisko slodzony toskawkowy mam ..Dżem? [emoji848]No, zakazany [emoji23] Jadłaś? Jak nie, to masz *. Chwilka z lizakiem po synku się nie liczy [emoji16]
Coś mi się zdaje, że prędzej wy wszystkie juz dawno urodzicie a ja nadal będę czekaćNa wszystko przyjdzie pora. Zobaczysz! Będziemy tu razem wszystkie z Tobą świętować.