reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak tam pozostałe dziewczyny dzień bez słodyczy/śmietnika u Was? @Elodia zarobiła gwiazdkę :) Ja dziś z niczym.

Elodia *
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka

Idę zrobić teścik owu.

reklama
Młoda śpi. Młody wpakował się do mamy do łóżka jak taty nie ma;) a ja włączyłam sobie w końcu telewizję. Matko jeszcze parę dni i w końcu kolejny sezon mojego serialu;) wow!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]

Aa kochana co do czasu to ja normalnie pracuje do 17.30 i tez staram sie piec bo u mnie to pochlaniaja np i ja tak wole by jadly to co zrobie ja. Takze z tym czasem krucho ale jak sie chce to mozna :)
Pozatym nie pieke w wielkich blachach i niczego pracochlonnego na codzien.. Ale mniejszej od tej standardowej 24cm na cos tam. Jak i mam mniejsze kiedy robie ciasto z kaszy manny. Kaszy jaglanej.
Najbardziej lubie...spod czekoladowy biszkoptowy...na aierzchu krem z serka mascarpone z nurka skorki pomaranczy i pelno truskawek. Robi sie szybko i wychodzi ilosc w sam raz:)

@Elodia, brawo! Gwiazdka dla Ciebie za dzień sukcesu * [emoji16]

Ale poziomki!!! Chcę!
Dzięki kochana. Szkoda tylko że jednego sukcesu mi wciąż brakuje.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No to mamy ten sam termin @:)))
Witaj

Nie mam zrostow:) to jest linia ciecia. Blizna i odchodzi jak kotu skora kiedy ciagne hehe nie wiem jak wytlumacYc. No normalnie jak skora

Bosze ale skrobiecieeeee masakra..nie idzie przebrnac haha

Elodia mnie piersi dzien przed @ bolaly bardzo w tamtym cyklu takze zobacYmy jak bedzie tym razem. Jak na razie wszyztko przebiega lagodniej i inaczej.dzis kluje delikatnie caLy dziennnn i mam duzo MŚ blyszczacego

A stowa. No coz bywa. Kazdemu sie zdarza. Przeszukaj rzeczy na spokpjnie nie raz die nadzialam ze zrpbilam cos i tego nie zakodowalam hehe
Nooo to siupee ze zrostu nie masz.. bo wiele dziewczyn niestety taki ma..

reklama
Do góry