Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]
Dzięki kochana. Szkoda tylko że jednego sukcesu mi wciąż brakuje.....
Dzięki kochana. Szkoda tylko że jednego sukcesu mi wciąż brakuje.....
Ja wzielam na chwile lizaka po synu, ale dzielnie sie trzymalam nie zjesc nic slodkiego! A dzem tez wliczamy???Hop hop... ja! Wcinałam dziś słodycze, a teraz jem parówę [emoji57]. Nerwowy dzień w pracy. Aż mi się nie chce dziś seksić, a owu już pojutrze.
Nooo to siupee ze zrostu nie masz.. bo wiele dziewczyn niestety taki ma..No to mamy ten sam termin @))
Witaj
Nie mam zrostow to jest linia ciecia. Blizna i odchodzi jak kotu skora kiedy ciagne hehe nie wiem jak wytlumacYc. No normalnie jak skora
Bosze ale skrobiecieeeee masakra..nie idzie przebrnac haha
Elodia mnie piersi dzien przed @ bolaly bardzo w tamtym cyklu takze zobacYmy jak bedzie tym razem. Jak na razie wszyztko przebiega lagodniej i inaczej.dzis kluje delikatnie caLy dziennnn i mam duzo MŚ blyszczacego
A stowa. No coz bywa. Kazdemu sie zdarza. Przeszukaj rzeczy na spokpjnie nie raz die nadzialam ze zrpbilam cos i tego nie zakodowalam hehe
No dżem, nie jadlam ale jurro do owsianki sqoj wlasny domowy nisko slodzony toskawkowy mam ..Dżem? [emoji848]No, zakazany [emoji23] Jadłaś? Jak nie, to masz *. Chwilka z lizakiem po synku się nie liczy [emoji16]
Coś mi się zdaje, że prędzej wy wszystkie juz dawno urodzicie a ja nadal będę czekaćNa wszystko przyjdzie pora. Zobaczysz! Będziemy tu razem wszystkie z Tobą świętować.