Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dżem, nie jadlam ale jurro do owsianki sqoj wlasny domowy nisko slodzony toskawkowy mam ..
M za dwie godzinki będzie. Ojjjj wykorzystam go :-)
Ja wpierdzieliłam pół paczki rafaello, które dostałam od lubego z okazji Dnia Edukacji Narodowej popiłam kawka z mlekiem..Jak tam pozostałe dziewczyny dzień bez słodyczy/śmietnika u Was? @Elodia zarobiła gwiazdkę Ja dziś z niczym.
Elodia *
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka
Idę zrobić teścik owu.
Co oglądasz?Młoda śpi. Młody wpakował się do mamy do łóżka jak taty nie ma a ja włączyłam sobie w końcu telewizję. Matko jeszcze parę dni i w końcu kolejny sezon mojego serialu wow!
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
I miód też ? A ha chora i zjadam kilogramami.. z herbata i cytryną, z mlekiem i czosnkiem.. No i z cebuląJa wpierdzieliłam pół paczki rafaello, które dostałam od lubego z okazji Dnia Edukacji Narodowej popiłam kawka z mlekiem..
Czy ze mną jest coś nie tak?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na 2kg toskawek 0,5kg cukru tylko... wiec chyba dopuszczalnie=D a juz sobie z jogurtem wymiachalam stoi w lodowce i dochodzi na sniadankoNo, dobra... może być odrobinka. Brzmi pysznie! Ja też lubię takie domowe. I jeszcze miody.
@Elodia, myśleć mi tu pozytywnie i wizualizować siebie z wielkim brzucholem!
Moj syn z M robil dzem jarzynowy i sie tez zajadamy . przy koncowce musze zrobić nastepny zdecydowanieNa 2kg toskawek 0,5kg cukru tylko... wiec chyba dopuszczalnie=D a juz sobie z jogurtem wymiachalam stoi w lodowce i dochodzi na sniadanko
A ja z 19 lipcaTo mi by wypadalo w okolicach 21 lipca yak ze dziecko byloby prawdopodobnie rakiem tak jak ja, no chyba ze bym przenosila to wtedy lwem tak jak mój ojciec. Haha ja mialam byc lwem bo mialam sie 23 lipca urodzic a tu dupa. Jestem rakiem hehe. U nas roznica się będzie robila kolosalna bo w tym momencie mloda będzie miala skonczone 11 lat.
A ja się przyznaje bez bicia że dziś loda zjadłam a teraz piję małe zimne piwko ;( ale dziś ciężki dzieńJak tam pozostałe dziewczyny dzień bez słodyczy/śmietnika u Was? @Elodia zarobiła gwiazdkę Ja dziś z niczym.
Elodia *
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka
Idę zrobić teścik owu.