reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

M za dwie godzinki będzie. Ojjjj wykorzystam go :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jak tam pozostałe dziewczyny dzień bez słodyczy/śmietnika u Was? @Elodia zarobiła gwiazdkę :) Ja dziś z niczym.

Elodia *
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka

Idę zrobić teścik owu.
Ja wpierdzieliłam pół paczki rafaello, które dostałam od lubego z okazji Dnia Edukacji Narodowej:p popiłam kawka z mlekiem..
Czy ze mną jest coś nie tak?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wpierdzieliłam pół paczki rafaello, które dostałam od lubego z okazji Dnia Edukacji Narodowej:p popiłam kawka z mlekiem..
Czy ze mną jest coś nie tak?

I miód też ? A ha chora i zjadam kilogramami.. z herbata i cytryną, z mlekiem i czosnkiem.. No i z cebulą:p

To mi by wypadalo w okolicach 21 lipca yak ze dziecko byloby prawdopodobnie rakiem tak jak ja, no chyba ze bym przenosila to wtedy lwem tak jak mój ojciec. Haha ja mialam byc lwem bo mialam sie 23 lipca urodzic a tu dupa. Jestem rakiem hehe. U nas roznica się będzie robila kolosalna bo w tym momencie mloda będzie miala skonczone 11 lat.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja z 19 lipca ;)

reklama
Do góry