reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hop hop... ja! Wcinałam dziś słodycze, a teraz jem parówę [emoji57]. Nerwowy dzień w pracy. Aż mi się nie chce dziś seksić, a owu już pojutrze.
Nieladnie nieladnie. Ja dzisiaj pije symfolic wode hazowana herbate i sok pomaranczowy. Herbate poslodzilam jedna lyzeczka cukru zamiast dwóch tak że jest postęp. Slodkiego nie jadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej :) mam pytanie :) staramy sie z partnerem o bobasa od marca :) 14 powinnam dostac miesiaczki(zaznacze od razu ze mam regularną co do dnia) nie dostalam. Ale 15 dostalam lekkiego krwawienia ktore skonczylo sie po dwoch dniach dodam ze pobolewal mnie brzuch piersi tak jak na miesiaczke jedynie co mnie zdziwilo to niekiedy klocie w prawym jajniku. To ze sie nakręcam to wiem ale podejrzewam ze nie ja jedna. Troche chaotycznie napisalam ale o niczym innym nie myslcie wybaczcie :*

Hej :) mam pytanie :) staramy sie z partnerem o bobasa od marca :) 14 powinnam dostac miesiaczki(zaznacze od razu ze mam regularną co do dnia) nie dostalam. Ale 15 dostalam lekkiego krwawienia ktore skonczylo sie po dwoch dniach dodam ze pobolewal mnie brzuch piersi tak jak na miesiaczke jedynie co mnie zdziwilo to niekiedy klocie w prawym jajniku. To ze sie nakręcam to wiem ale podejrzewam ze nie ja jedna. Troche chaotycznie napisalam ale o niczym innym nie myslcie wybaczcie :*
Zrób test albo idz na betę. Moze to bylo krwawienie implantacyjne

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja dwa razy pralkę wstawialam całą chatę wysprzątałam obiad ugotowalam i dopiero teraz od poczatku dnia mam czas na ksiazke tak naprawde

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja dziś dwa prania zebrałam ze strychu. I 3 powiesiłam na dworze;p hahaha taka ładna pogoda to szkoda było nie powiesić. Dziś taki pracowity dzień. Jutro mam rano klientkę więc jak wrócę zmienię pościel.;p

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pewnie nie wytrzymam do terminy @ i znając mnie zrobię tak jak w ciąży z synem wcześniej test. 27dc i test pozytywny [emoji14] teraz data @ na 25, więc testować pewnie będę 23/24 października. Dłużej i tak nie wytrzymam [emoji24]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mamy ten sam termin @:)))
Witaj

Kochana to co czujesz ,ten sznurek to zrost. Trzebabybylo go zerwać. Wlasnie takia jest opieka okolo porodowa zemężem nic nie tlumacza

Nie mam zrostow:) to jest linia ciecia. Blizna i odchodzi jak kotu skora kiedy ciagne hehe nie wiem jak wytlumacYc. No normalnie jak skora

Bosze ale skrobiecieeeee masakra..nie idzie przebrnac haha

Elodia mnie piersi dzien przed @ bolaly bardzo w tamtym cyklu takze zobacYmy jak bedzie tym razem. Jak na razie wszyztko przebiega lagodniej i inaczej.dzis kluje delikatnie caLy dziennnn i mam duzo MŚ blyszczacego

A stowa. No coz bywa. Kazdemu sie zdarza. Przeszukaj rzeczy na spokpjnie nie raz die nadzialam ze zrpbilam cos i tego nie zakodowalam hehe

Do góry