Jotka_
Fanka BB :)
Ja z piwek to rylko cydr =D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo tak takJa z piwek to rylko cydr =D
A co to za serial?Młoda śpi. Młody wpakował się do mamy do łóżka jak taty nie maa ja włączyłam sobie w końcu telewizję. Matko jeszcze parę dni i w końcu kolejny sezon mojego serialu
wow!
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje plodne powinny się zaczac wg kalendarzyka jednego 24.10 a owu 29, fio mi wylicza poczatek okresu plodnego na 21.10 a samą owu na 28Z moich dzisiejszych igraszek nicimój mężuś z pracy chory wrócił z gorączką, kicha prycha, no trudno ale wczoraj popołudniu był szybki seksik to mała armia powinna jeszcze tam być (mam nadzieję)
![]()
A no Raczek a ty z którego?O to drugi raczek, jak milutko
![]()
![]()
Moje plodne powinny się zaczac wg kalendarzyka jednego 24.10 a owu 29, fio mi wylicza poczatek okresu plodnego na 21.10 a samą owu na 28zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie.
![]()
![]()
Moze chociaz Tobie się udalo...oczywiscie bede sie cieszyc razem z Toba jak sie wam uda a w srodku jak zawsze bedzie mi przykro ze ja tyle musze jeszcze czekac....eh.Badaj sobie szyjke i bedziesz wiedziala kiedy owu mniej wiecej jest. Ja sobie badalam w tym cyklu i wg. Kalendarzyta owu miala byc 3. Ale mi sie wydaje ze byla raczej 5ego zobaczymy jutro planowo czerwona smuga, zobaczymy=)