reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To się ciesz. Że tak Ci się udalo. Ja mam odrobinę trudniej bo mloda dekadę w czerwcu skonczyla, a od jej ojca odeszlam jak mloda miala skonczone 8 lat, wtedy z M zamieszkalismy. Na poczatku mloda szybko polubila M i mowila na niego tatuś nawet, ale nagle tatus stulecia sobie przypomnial jakim to wspanialym pjcem jest i diabli wzieli wszystko. Ale poki co sytuacja spokojna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Właśnie najgorsze jak 'cudowny' tatuś sobie przypomina i dziecko buntuje...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miejmy nadzieję że się teraz uda :D i nie będziesz musiała mieć dylematu :*

Fajnie by bylo. Mialabym prezent na urodziny bo sama z lipca jestem. Haaa. Najbardziej mnie podnieca oprocz formalnego zwiazku zmiana nazwiska. Snilo mi sie ostatnio jak sie po slubie gdzies podpisywalam i chcialam panienskim nazwiskiem sie podpisac xD a juz we snie po slubie bylam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Raczej nie ma szans na to bo wczorajsze spodnie puste kieszenie, w torebce wczoraj mialam tylko bilet i saszetke z dokumentami no i klucze, a w portfwlu oprocz stowy jeszcze kasa na dodatkowa ksiazke z angielskiego co mloda ma zaniesc jutro do szkoly i ta nieszczesna stowa. No i drobne ktore mam zawsze jak do piekarni ide. Mam tylko ta kase na ksiazke i drobne a stowa wyparowala :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kurde lipa :/

Fajnie by bylo. Mialabym prezent na urodziny bo sama z lipca jestem. Haaa. Najbardziej mnie podnieca oprocz formalnego zwiazku zmiana nazwiska. Snilo mi sie ostatnio jak sie po slubie gdzies podpisywalam i chcialam panienskim nazwiskiem sie podpisac xD a juz we snie po slubie bylam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Haha też się nie mogę doczekać [emoji14] tym bardziej że i ja zmieniam nazwisko i zmieniam nazwisko młodemu z nazwiska jego biologicznego ojca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mój Aleks 20 lipca 2014 :) i teraz wypadałoby jakoś koło 3/4 lipca :) więc prawie idealnie 4 lata różnicy

Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]
Dzięki. Jak nie znajdzie to trudno. Miesiac ciezki troche mielismy bo wydatkow mega sporo i to byla moja a w zasadzie nasza ostatnia stowa i musialaby nam na tydzien starczyc. Trudno jak sie nie znajdzie to najwyzej z kredytowej pojedziemy. Ja moja kredytowa zamknelam w banku i karte oddalam jedynie M jeszcze swoja ma. I cale szczescie. Zadowolony nie bedzie bo jzu mu napisalam ze kase prawdopodobnie zgubilam. A chcielismy uniknac placenia kredytowka zwby w koncu ten dlug nam odszedl na dobrw. Nic no trudno sie mowi.

Tatus stulecia sie odezwal i znowu mnie sądami straszy. Tuman pieprzony.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzięki. Jak nie znajdzie to trudno. Miesiac ciezki troche mielismy bo wydatkow mega sporo i to byla moja a w zasadzie nasza ostatnia stowa i musialaby nam na tydzien starczyc. Trudno jak sie nie znajdzie to najwyzej z kredytowej pojedziemy. Ja moja kredytowa zamknelam w banku i karte oddalam jedynie M jeszcze swoja ma. I cale szczescie. Zadowolony nie bedzie bo jzu mu napisalam ze kase prawdopodobnie zgubilam. A chcielismy uniknac placenia kredytowka zwby w koncu ten dlug nam odszedl na dobrw. Nic no trudno sie mowi.

Tatus stulecia sie odezwal i znowu mnie sądami straszy. Tuman pieprzony.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niech straszy... G.... Może !

Właśnie najgorsze jak 'cudowny' tatuś sobie przypomina i dziecko buntuje...

Jak mloda do niego jezdzi w weekendy ktore wyznaczył sąd to wraca jakas taka dzika i przestraszona. Mam czasami wrazenie ze tumani ją nastawiaja na mnie negatywnie. No ale dowodow nie mam wiec to tylko moje przypuszczenia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry