reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To się ciesz. Że tak Ci się udalo. Ja mam odrobinę trudniej bo mloda dekadę w czerwcu skonczyla, a od jej ojca odeszlam jak mloda miala skonczone 8 lat, wtedy z M zamieszkalismy. Na poczatku mloda szybko polubila M i mowila na niego tatuś nawet, ale nagle tatus stulecia sobie przypomnial jakim to wspanialym pjcem jest i diabli wzieli wszystko. Ale poki co sytuacja spokojna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Właśnie najgorsze jak 'cudowny' tatuś sobie przypomina i dziecko buntuje...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miejmy nadzieję że się teraz uda :D i nie będziesz musiała mieć dylematu :*

Fajnie by bylo. Mialabym prezent na urodziny bo sama z lipca jestem. Haaa. Najbardziej mnie podnieca oprocz formalnego zwiazku zmiana nazwiska. Snilo mi sie ostatnio jak sie po slubie gdzies podpisywalam i chcialam panienskim nazwiskiem sie podpisac xD a juz we snie po slubie bylam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Raczej nie ma szans na to bo wczorajsze spodnie puste kieszenie, w torebce wczoraj mialam tylko bilet i saszetke z dokumentami no i klucze, a w portfwlu oprocz stowy jeszcze kasa na dodatkowa ksiazke z angielskiego co mloda ma zaniesc jutro do szkoly i ta nieszczesna stowa. No i drobne ktore mam zawsze jak do piekarni ide. Mam tylko ta kase na ksiazke i drobne a stowa wyparowala :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kurde lipa :/

Fajnie by bylo. Mialabym prezent na urodziny bo sama z lipca jestem. Haaa. Najbardziej mnie podnieca oprocz formalnego zwiazku zmiana nazwiska. Snilo mi sie ostatnio jak sie po slubie gdzies podpisywalam i chcialam panienskim nazwiskiem sie podpisac xD a juz we snie po slubie bylam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Haha też się nie mogę doczekać [emoji14] tym bardziej że i ja zmieniam nazwisko i zmieniam nazwisko młodemu z nazwiska jego biologicznego ojca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mój Aleks 20 lipca 2014 :) i teraz wypadałoby jakoś koło 3/4 lipca :) więc prawie idealnie 4 lata różnicy

Pogawędzila bym z wami chętnie ale niestety do roboty czas wracać [emoji849] tak wiec miłego popołudnia i @Elodia mam nadzieje ze stówka się znajdzie [emoji256]
Dzięki. Jak nie znajdzie to trudno. Miesiac ciezki troche mielismy bo wydatkow mega sporo i to byla moja a w zasadzie nasza ostatnia stowa i musialaby nam na tydzien starczyc. Trudno jak sie nie znajdzie to najwyzej z kredytowej pojedziemy. Ja moja kredytowa zamknelam w banku i karte oddalam jedynie M jeszcze swoja ma. I cale szczescie. Zadowolony nie bedzie bo jzu mu napisalam ze kase prawdopodobnie zgubilam. A chcielismy uniknac placenia kredytowka zwby w koncu ten dlug nam odszedl na dobrw. Nic no trudno sie mowi.

Tatus stulecia sie odezwal i znowu mnie sądami straszy. Tuman pieprzony.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzięki. Jak nie znajdzie to trudno. Miesiac ciezki troche mielismy bo wydatkow mega sporo i to byla moja a w zasadzie nasza ostatnia stowa i musialaby nam na tydzien starczyc. Trudno jak sie nie znajdzie to najwyzej z kredytowej pojedziemy. Ja moja kredytowa zamknelam w banku i karte oddalam jedynie M jeszcze swoja ma. I cale szczescie. Zadowolony nie bedzie bo jzu mu napisalam ze kase prawdopodobnie zgubilam. A chcielismy uniknac placenia kredytowka zwby w koncu ten dlug nam odszedl na dobrw. Nic no trudno sie mowi.

Tatus stulecia sie odezwal i znowu mnie sądami straszy. Tuman pieprzony.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niech straszy... G.... Może !

Właśnie najgorsze jak 'cudowny' tatuś sobie przypomina i dziecko buntuje...

Jak mloda do niego jezdzi w weekendy ktore wyznaczył sąd to wraca jakas taka dzika i przestraszona. Mam czasami wrazenie ze tumani ją nastawiaja na mnie negatywnie. No ale dowodow nie mam wiec to tylko moje przypuszczenia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry