reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale mnie teściowa w k Ur w Iławie!!! Jak można być taką babą

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut co się stało?
Kiedyś sobie myślałam, że mogłabym nie mieć teściowej, święty spokój, nikt się nie wpieprza itp. Poznanie M jakoś tak wszystko zmieniło w moim życiu, inaczej patrzę na różne sprawy i teraz szczerze chciałabym mieć teściową, jednak to nie możliwe bo mama M nie żyje :(
Kurde coś mnie chyba łapie, bo już czuję powoli gardło :oops:

reklama
My jeszcze 2 lata bedziemy placic. I tez potem zadnych niechce juz brac. Fajnie ze tak sie dogadaliscie z wlascicielka mieszkania byle by tylko sie nie wycofala.
Powiedziała że jej się nie spieszy. Kobieta z gatunku właśnie tych bardziej majętnych ale nie patrzących na wszystkich z góry :-) a skoro kasę ma to nie jest problemwm poczekać i z wynajmu więcej zgarnąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moja Laura też chodziła dwa lata do prywatnego ale tylko dlatego, że w państwowym nie było miejsc. 500 zł miesięcznie placilam i to z moich pieniedzy bo tatus grosza jie dokladal, a w tamtym czasie pracowalam na 3/4 etatu i lekko mi nie bylo. I ile to razy bylo mi głupio bo inne mamusie,takie wystrojone i och ach, o wiele lepszy status spoleczny mialy od nas. Dlatego poslalam mlodą do szkoly jako szesciolatkę bo raz, że mialam dość płacenia za przedszkole takiej fortuny i jeszcze na zycie mi musialo zostac, dopiero w podstawowce widzac wiele osob o takiej sytuacji materialnej jak moja odetchnelam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja do 0 tez chce wyslac synka do publicznego przedszkola bo po 1 odrazu zapozna sie z dziecmi co pojdzie potem razem do szkoly a po 2 teraz 0 jest za darmo tylko za jedzenie sie placi wiec tate bym juz odciazyla. No i ten plus co sama zauwazylas ze mnostwo osob jest takich samych jak my.

Moja tu byla w prywatnym ale to inne otoczenie jak w pl

Elodia jasne zE poczeka . nie zdemolujecie mieszkania. Zarobi i juz wie ze ma kupca hehe w ogole supwr trafiliscie bo mieszkacie w mieszkaniu gdzie wiecie ze bedzie wasze . tworza sie wspomnienia :)

Elodia ciezka praca

I znow mam bulgotanie w macicy hehe

1508189234-aaaaaa.jpeg

Mój mąż wymiata na gitarze, próbowałam się nauczyć ale to już nie te czasy. Po 20 minutach miałam mega galaktyczne pęcherze na palcach i żadnego sensownego dziwieku [emoji23]
A na zdjęciu my, ja i współmałżonek :)
Mój mąż też bardzo dobrze gra na gitarze [emoji173] ja niestety nie umiem nic [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry