reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kuźwa człowiek remontuje razem z M cały dom sami. A ta franca dziś mówi że jej syn nic nie robi. Nosz kuźwa na to sobie nie pozwolę jak rykłam do niej oj alesmy sobie powiedziały kilka słów. Nie lubię francy.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W niedzielę mialam owulacje (tak podejrzewam), dzis w sluzie mialam niteczki krwi. Nigdy tak nie miałam w srodku cyklu, chyba ze po stosunku. Czy to może być jakiś dobry znak? Czy raczej takie rzeczy sie zdarzają?
A wiesz, że ja nie pomyślałam o tym ale wczoraj też miałam jakby niteczki krwi, ale to było też po seksie więc albo to owu albo ze stosunku

Mnie kłują jajniki dziś na zmianę. No i co tu dużo mówić chce mi się [emoji16][emoji16][emoji16]

Dzien doberek wszystkim!
Ja wlasnie posprzatalam caly dom i zrobilam zakupy i probuje was nadrobic ale znowu tyle naskrobalyscie ze szok ;)
Ja tez na niczym nie gram, oprocz czestego grania rodzince na nerwach to mi super wychodzi :)
Ja bede testowac okolo 1.11 ale znajac mnie i moja cierpliwosc to zatestuje ciut wczesniej:-p a potem jak zwykle bede zalowac ale jakos nie potrafie nad tym zapanowac musze wszystko szybko wiedziec .
Ewarut olej tesciowa i nie daj sie, synowe gora! Ps mi tez sie dzis jakos wyjatkowo chce i juz czekam do wieczorka, owocnych nocy dla nas ;)

Dzien doberek wszystkim!
Ja wlasnie posprzatalam caly dom i zrobilam zakupy i probuje was nadrobic ale znowu tyle naskrobalyscie ze szok ;)
Ja tez na niczym nie gram, oprocz czestego grania rodzince na nerwach to mi super wychodzi :)
Ja bede testowac okolo 1.11 ale znajac mnie i moja cierpliwosc to zatestuje ciut wczesniej:-p a potem jak zwykle bede zalowac ale jakos nie potrafie nad tym zapanowac musze wszystko szybko wiedziec .
Ewarut olej tesciowa i nie daj sie, synowe gora! Ps mi tez sie dzis jakos wyjatkowo chce i juz czekam do wieczorka, owocnych nocy dla nas ;)
Ja właśnie piekę pizzę. Mam nerwa bo mi ciśnienie podniosła więc wszystko lśni.
Mówisz że testujesz 1 a ja mam dostać @ 2.11

reklama
Mnie kłują jajniki dziś na zmianę. No i co tu dużo mówić chce mi się [emoji16][emoji16][emoji16]

To korzystajciw ile się da :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry