O'Hara
Fanka BB :)
Z nietypowych objawów: ósemka mi się wyrzyna. Liczy się?
O! Jeszcze tego objawu nie miałam nowy fantasympton
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z nietypowych objawów: ósemka mi się wyrzyna. Liczy się?
O! Jeszcze tego objawu nie miałam nowy fantasympton
Ja pierwszy po odstawieniu miałam 39 dni;/Tylko, że ja nie wiem kiedy będę miała @ bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu anty
Ja po ostatnim odstawieniu miałam 28 dni, więc liczę, że tym razem może też tak będzie, więc wychodziłoby, że owu była wczoraj lub w niedzielę.Ja pierwszy po odstawieniu miałam 39 dni;/
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Niewiem czy mu poswiecaja czas czy nie ale widze ze chlopczyk wyrosnie na materialiste bo rodzice nie zwracaj uwage na to.Dobra siadłam na chwilkę do laptopa bo z telefonu bym dziabała kupę czasu.
Kasienka3b powiem Ci tak, że bachor jest strasznie rozpuszczony. ja nie rozumiem!
Ale jedno wiem! Dziecko ma wszystko co chce, ale nie ma najwazniejszego, Miłosci i zinteresowania rodziców moje zdanie.
Moze troszkę sie otworze, ale ja nie rozumiem np kupowania dziecku w wieku 5-6 lat telefonu, tableta.
Prawda jest taka że moja córka owego ma ale w moim przypadku to była sytuacja musowa.
Moja młoda rok temu dokłądnie 4 wrzesnia poparzyła sie wrzątkiem miała poparzenie III STOPNia 25 % powierzchni ciała, miesiąc leżała na OIOM a tydzien na takim całkiem całkiem zamkniętym oddziale że mogłam wejsc do niej na pare minut w fartuchu, rekawiczkach, masce. Najgorsze co może spotkać matkę! tablet trzeba było kupić dlatego że ja z nią nie mogłam być a chcieliśmy mieć z córką kontakt czy coś potrzebuje rano zanim sie do niej pojechało do szpitala. od tamtej pory tableta dostaje sporadycznie, na pół godzinki góra godzinka.
Moje dzieci nie graja na komputerze i jestem naprawdę zadowolona bo mają dziecinstwo, zabawe, czego niektóre dzieci nie maja bo widze po dzieciach z otoczenia, wakacje a oni w domu przed komputerem, teraz jak jest zimno chodzę z dziecmi na świetlice wiejska do 18 sie bawic, i co wiekszosc dzieci w wieku od 4 lat gra na kompie, i to w takie durne gierki że ja jestem w szoku.
Ja bardzo szybko bym owym rodzicom powiedziała co nie co.
Nie powiem, bo ja sama swoje dzieci troche rozpiesciłam, dlatego ze chce im dac cos czego sama nie miałam, ale tu nie chodzi o nowe zabawki, duperele bo to juz im sie w pokoju nie miesci, a moje dzieci poprostu tego nie szanują.
Ehhh sie rozpisałam, trzeba zbierac dupe i ide do tesciowej bo bede kopać marchew na działce.;pppp
Tak. Już poszło w niepamięć blizn nie ma jedyne co widać zaczerwienie nie po kąpieliNiewiem czy mu poswiecaja czas czy nie ale widze ze chlopczyk wyrosnie na materialiste bo rodzice nie zwracaj uwage na to.
Co do komputera,tableta czy telefonu moj syn raz na jakis czas dostaje telefon by pograc ale na krotki czas a nie pol dnia. Wole by wyszedl na dwor tym bardziej ze uwielbia sport,uwielbia grac w pilke nozna i chodzi 2 razy w tyg na treningi.
A Ty to biedna musialas sie stresu nsjesc jak cora sie oparzyla. No ale teraz juz wszystko oki?
To dobrzeTak. Już poszło w niepamięć blizn nie ma jedyne co widać zaczerwienie nie po kąpieli
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja 3lata temu byłam na porodówce,
całą noc nas wtedy wytrzymali brak postępu porodu, i na drugi dzień cc. Oczywiście poryczalam się bo chciałam urodzić naturalnie.
Teraz myślę,że może to cesarka ma wpływ na zajście?..nieraz jeszcze czuję tą bliznę.
WspieramDzień dobry!
Podgrupa Staraczek bez słodyczy i śmietnika jedzeniowego. Dzień 1.
Elodia
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka
Powodzenia! I wspaniałego dnia dla wszystkich . Bez żadnych @!