reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie pokazało 3 dni przed okresem, 11po owulacji, która była baaaaardzo pozno.

Ja bym tam nie wytrzymała tak dlugo[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz mam plan nie testować dopóki kilka dni nie spóźni się @. Nie wiem czy dam radę, bo jestem strasznie zawsze podekscytowana i lubię wszystko wiedzieć :)

Aplikacja pokazuje mi owulacje w czwartek. Zobaczymy czy się sprawdzi z testem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fortepian i saksofon. :) Jestem po studiach muzycznych. Jednak zmieniłam branżę i już nie mam czasu na hobby, poza sporadycznym śpiewaniem. :)
Saksofon [emoji173]
Ja będę się starała zaszczepić w moich dzieciach miłość do muzyki i chęć gry ma jakimś instrumencie.
No ale jak to będzie - zobaczymy. Nic na siłę oczywiście :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogolnie nie nadazam za przedszkolami prywatnymi, bo mieszkam na wsi gdzie jest jedno przedszkole publiczne, i jest obowiazek nalozony przez gmine przyjmowania trzylatkow.

W niedzielę mialam owulacje (tak podejrzewam), dzis w sluzie mialam niteczki krwi. Nigdy tak nie miałam w srodku cyklu, chyba ze po stosunku. Czy to może być jakiś dobry znak? Czy raczej takie rzeczy sie zdarzają?

Ja ogolnie nie nadazam za przedszkolami prywatnymi, bo mieszkam na wsi gdzie jest jedno przedszkole publiczne, i jest obowiazek nalozony przez gmine przyjmowania trzylatkow.

W niedzielę mialam owulacje (tak podejrzewam), dzis w sluzie mialam niteczki krwi. Nigdy tak nie miałam w srodku cyklu, chyba ze po stosunku. Czy to może być jakiś dobry znak? Czy raczej takie rzeczy sie zdarzają?

Czasem tak mam. Rzadko ale mam. Za pierwszym razem pytałam gina i powiedział ze może tak byc w okolicach owulacji.

reklama
Czasem tak mam. Rzadko ale mam. Za pierwszym razem pytałam gina i powiedział ze może tak byc w okolicach owulacji.

Dzięki :) może też już tak miałam tylko nie zwracałam na to uwagi, a teraz jestem przewrazliwiona i widzę wszystko co się dzieje w moim ciele.

Do góry