reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Podliczylyscie sobie kiedyś ile już wydałyscie kasy na dziecko, którego jeszcze nie ma? Ja tak mniej więcej, siara! Nawet wam nie powiem ;)

Witam dziewczyny.
Maz odelegowany do pracy a syn w przedszkolu. Mam dola i niewiem co zrobic. Maz zawozil synka do przedszkola i ten w drodze i w przedszkolu zaczol plakac ze niechce isc. Synek przyznal sie ze jeden z przedszkolakow z jego grupy sie z niego smieje bo my malo zarabiamy,ze syn nie ma swojego placu zabaw i ze mamy stare i wolne auto:( Dodam ze ten chlopiec jest bardzo bogaty. Rodzice maja stadnine koni i jeszcze jakas firme. Auta to najnowszy mustang i audi. Dzis z synkiem po przedszkolu zamierzam na spokojnie raz jeszcze pogadac. Niechce by moj syn byl smutny ze jest gorszy bo ma mniej pieniazkow.

Witam dziewczyny.
Maz odelegowany do pracy a syn w przedszkolu. Mam dola i niewiem co zrobic. Maz zawozil synka do przedszkola i ten w drodze i w przedszkolu zaczol plakac ze niechce isc. Synek przyznal sie ze jeden z przedszkolakow z jego grupy sie z niego smieje bo my malo zarabiamy,ze syn nie ma swojego placu zabaw i ze mamy stare i wolne auto:( Dodam ze ten chlopiec jest bardzo bogaty. Rodzice maja stadnine koni i jeszcze jakas firme. Auta to najnowszy mustang i audi. Dzis z synkiem po przedszkolu zamierzam na spokojnie raz jeszcze pogadac. Niechce by moj syn byl smutny ze jest gorszy bo ma mniej pieniazkow.

A nie możesz pogadać z rodzicami tego bachora? :)

A nie możesz pogadać z rodzicami tego bachora? :)
Matka wyzej sra niz dupe ma. Nawet na dzien dobry nie odpowiada a ojca raz widzialam w przedszkolu przed ta sytuacja. Wiec jak go dorwie to pewnie pogadam z nim albo ja albo maz ale wolala bym aby maz bo boje sie ze moge cos glupiego powiedziec i nazdac mu.

Witam dziewczyny.
Takie rozpuszczone bachory zawsze mnie drażnily. My tez jacyś majętni nie jesteśmy, ale nikt nam nie ubliżał z tego powodu ani nas nie obrażał. Auta nie mamy w ogóle, priorytetem jest to żeby z długów wyjść. I co niby gorsi jesteśmy? Gorszymi są Ci, którzy wychowują dzieci na rozpuszczonych bachorów.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Takie rozpuszczone bachory zawsze mnie drażnily. My tez jacyś majętni nie jesteśmy, ale nikt nam nie ubliżał z tego powodu ani nas nie obrażał. Auta nie mamy w ogóle, priorytetem jest to żeby z długów wyjść. I co niby gorsi jesteśmy? Gorszymi są Ci, którzy wychowują dzieci na rozpuszczonych bachorów.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wiesz my tez niewiadomo ile kasy nie mamy ale nam to starcza by miec na kredyty,oplaty i czasami gdziesc wyjsc czy jechac. Auto mamy nie jakies nowoczensne ale jezdzi i jest sprawne wiec uwazam ze to najwazniejsze.
No wlasnie a Ci rodzice zaraz co ten chlopiec chce to mu kupuja bo co chwile nowe zabawki w przedszkolu ma.

reklama
Matka wyzej sra niz dupe ma. Nawet na dzien dobry nie odpowiada a ojca raz widzialam w przedszkolu przed ta sytuacja. Wiec jak go dorwie to pewnie pogadam z nim albo ja albo maz ale wolala bym aby maz bo boje sie ze moge cos glupiego powiedziec i nazdac mu.

Skoro są tacy nadziani to nie czaje po co wysyłają tego rozwydrzonego dzieciora do normalnego przedszkola :) niech go wyślą do jakiegoś wybitnego skoro nie potrafi się zintegrować z normalnymi dziećmi. A z wychowawczynią nie możesz pogadać?

Do góry