olaaa7
Fanka BB :)
Też nie lubię, chyba, że czarną z cytrynkąNie lubię herbatek. Zamiast herbaty to już wolę wodę gazowaną.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie lubię, chyba, że czarną z cytrynkąNie lubię herbatek. Zamiast herbaty to już wolę wodę gazowaną.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie żadna nie przemawia.Też nie lubię, chyba, że czarną z cytrynką
Nie;( specjalnie odrazu napilam się kawy zeby mnie nie korciłoKurcze znowu kolejny ciężki dzień w robocie [emoji14] Ja chce już 15stą
ookatkaoo1993 i co niecierpliwcu testowałaś?
Kiedy testujesz?Witam, planowo u mnie 1dzien do @. Oprocz tkliwosci i wysypanej geby zadnych objawow więc musze siy zaopatrzec we wkladki =) bo mnie zaskoczy a w pracy biale spodenki. Lol
Ale mialam wieczorem glopawke, oserduszkowalismy sie z mężem ale zesmy sie ciagle smiali i zartowali. Plakalam ze smiechu.
Ja tam bym już testowała [emoji2]Nie;( specjalnie odrazu napilam się kawy zeby mnie nie korciło
Mój kalendarzyk liczy mi na 20@
A flo liczy na 19
Owufriend też wylicza na 19.
Kurde ja lubię sobie wkręcać. Ale cycki mnie bolą jak cholera. Boli mnie też lewy jajnik. I się teraz boje. Bo ogólnie przed @ mnie jajniki ani cycki nigdy nie bolą.
Tak wiem... Lubię się wkręcać.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
O ile nie przyjdzie @dopiero 20tego. Tak postanowilam na spokojnie=)Kiedy testujesz?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
To testujemy razem heheO ile nie przyjdzie @dopiero 20tego. Tak postanowilam na spokojnie=)