reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze znowu kolejny ciężki dzień w robocie [emoji14] Ja chce już 15stą :D
ookatkaoo1993 i co niecierpliwcu testowałaś? :p
Nie;( specjalnie odrazu napilam się kawy zeby mnie nie korciło;)

Mój kalendarzyk liczy mi na 20@
A flo liczy na 19
Owufriend też wylicza na 19.

Kurde ja lubię sobie wkręcać. Ale cycki mnie bolą jak cholera. Boli mnie też lewy jajnik. I się teraz boje. Bo ogólnie przed @ mnie jajniki ani cycki nigdy nie bolą.

Tak wiem... Lubię się wkręcać.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, planowo u mnie 1dzien do @. Oprocz tkliwosci i wysypanej geby zadnych objawow więc musze siy zaopatrzec we wkladki =) bo mnie zaskoczy a w pracy biale spodenki. Lol

Ale mialam wieczorem glopawke, oserduszkowalismy sie z mężem ale zesmy sie ciagle smiali i zartowali. Plakalam ze smiechu.

Witam, planowo u mnie 1dzien do @. Oprocz tkliwosci i wysypanej geby zadnych objawow więc musze siy zaopatrzec we wkladki =) bo mnie zaskoczy a w pracy biale spodenki. Lol

Ale mialam wieczorem glopawke, oserduszkowalismy sie z mężem ale zesmy sie ciagle smiali i zartowali. Plakalam ze smiechu.
Kiedy testujesz?

Nie;( specjalnie odrazu napilam się kawy zeby mnie nie korciło;)

Mój kalendarzyk liczy mi na 20@
A flo liczy na 19
Owufriend też wylicza na 19.

Kurde ja lubię sobie wkręcać. Ale cycki mnie bolą jak cholera. Boli mnie też lewy jajnik. I się teraz boje. Bo ogólnie przed @ mnie jajniki ani cycki nigdy nie bolą.

Tak wiem... Lubię się wkręcać.

Ja tam bym już testowała [emoji2]
Sama się już nie mogę doczekać swojego testowania. Ja myślę że tak za tydzień sprawdzę ile kreseczek wyjdzie [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry