reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mogę testować tak gdzieś dopiero 26 to będzie tydzień po owulacji. Myślicie że jeśli coś będzie to wyjdzie już druga kreska?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!

Podgrupa Staraczek bez słodyczy i śmietnika jedzeniowego. Dzień 1.

Elodia
mala.wiedzma
monia36
Kasienka3b
Jotka_Szczotka
Beenka

Powodzenia! I wspaniałego dnia dla wszystkich :). Bez żadnych @!

Ja mogę testować tak gdzieś dopiero 26 to będzie tydzień po owulacji. Myślicie że jeśli coś będzie to wyjdzie już druga kreska?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nie wiem czy coś już wyjdzie.
Jeśli miałabym obstawiać kiedy była u mnie owu, to stawiałabym na wczoraj więc niby test mogę zrobić już 23go tak? Kurcze ale chyba nie chce się rozczarować, więc poczekam do 31go i wtedy zrobię. Jeśli owu byłabym wczoraj to 31go powinno już coś wyjść prawda?

Ja to nie wiem czy coś już wyjdzie.
Jeśli miałabym obstawiać kiedy była u mnie owu, to stawiałabym na wczoraj więc niby test mogę zrobić już 23go tak? Kurcze ale chyba nie chce się rozczarować, więc poczekam do 31go i wtedy zrobię. Jeśli owu byłabym wczoraj to 31go powinno już coś wyjść prawda?

Ja bym czekała aż się @ spóźni przynajmniej piec dni :)
A tak na marginesie to dzień doberek ;)

reklama
Do góry