O'Hara
Fanka BB :)
Ja mam podobny odcień. I podobno głębokie spojrzenie niezależnie od tego w jaki sposob patrzę.
Cudownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam podobny odcień. I podobno głębokie spojrzenie niezależnie od tego w jaki sposob patrzę.
No. A że nie lubie się tak anonimow chwailc zdjęciami jakby ktoras chciala to na priv moge podeslac linka do mojego fb. Moze na profilowym tego spojrzenia nie widac ale oczy mam mega jasno niebieskie wpadajace w szary odcien.Cudownie
To ja mam zielone i w zależności od światła wpada w czerwień, pomarańcz czy brąz [emoji14]No. A że nie lubie się tak anonimow chwailc zdjęciami jakby ktoras chciala to na priv moge podeslac linka do mojego fb. Moze na profilowym tego spojrzenia nie widac ale oczy mam mega jasno niebieskie wpadajace w szary odcien.
Ja mam szaro niebieskie z przewagą jedneo albo drugiego tez w zaleznosci od swiatla. W sobie to wlasciwie lubie jedynie moje oczy.To ja mam zielone i w zależności od światła wpada w czerwień, pomarańcz czy brąz [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej chodźcie zrobimy że grupę na fcb co?
Tez jestem za :-)Może być! Taka ukryta albo żeby nazwa była nie zdradzająca o czym tam gadamy bo nie chce żeby inni wiedzieli co knuje ))
Szukam i mi nie znajdujeSpotkanie klasowe xxx - szukajcie na fcb
Btw.. dobra nazwa, co?[emoji23]