Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wejdz do naszej grupy na fb i się dołącz :-)Daj mi namiary to obczaje te Twoje oczyska
Spotkanie klasowe xxx. - poszukaj takiej grupyEla nie chodzilo mi o wykrycie ewentualnej ciazy a o obserwacje jak z tymi testami i lh bedzie u mnie po owulacji.
Nie bede sie wkrecac bo naprawde mimo ze to mojb2 cykl to ja mam za duzo na glowie by chodzic po scianach..to ciaza.. Za sekunde..chyba jednak nie ciaza
.. Nie mam na to nerwow
Ale fakt ze zapisuje sobie wszystko by miec porownanie ..ten cykl jest calkowicie inny pod względem pierwszego ... Jestem zawiedziona iloscia i stanem sluzu hehe bo zawsze plywalam i nigdy przed tabsami nie mialam zntym problemow ale wiem ze to zalezne jest od hormonow w cyklu
Aga jak was znalezc na fb hehe
Ja wczoraj też już miałam rozbierać test [emoji12] ale odpuściłam. A każdy symptom dla mnie ciążowy. Ale jesteśmy pokrecone. Oby jak najszybciej zobaczyć choć cień cienia na teście.A raz już tak sobie wmowilam ciaze, ze na teście który był oczywiście bielszy od bieli wizira widziałam druga kreskę! Serio. Oglądałam pod każdym możliwym światłem i pod lupą i tak mi psycha siadła, ze ja widziałam! Rozwaliłam nawet test na części pierwsze żeby ta tasiemkę ze środka wyciągnąć, bo a nóż będzie lepiej widać. Potem było mi tak przykro, ze powiedziałam sobie DOŚĆ! Nie chce tak żyć [emoji846]
Spotkanie klasowe xxx. - poszukaj takiej grupy
Rude :-) z tej granatowej czerni ciężko mi było zejsc bo dwa razy mialam rozjasniacz nakladany i prawie mi wlosy wypalilo ale chcialam trochę coś zmienić w sobie. Mi się ten czarny bardzo podobał tez :-) ale czasami male odswiezenie fryzury obrze zeobi. Póki co zostaje przy rudym.@Elodia masz teraz rude wlosy? Pozwolilam sobie zerknac na Twoj profil i super wygladalas w ciemnych