reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie tam testy pomogły - w życiu bym nie wiedziała kiedy mam owulacje bo cyklami było różnie , od 26 do nawet 35dni.
I choć wspolzylismy co 2 dni to w owilacje codziennie bo tak się nakręcilam tymi pozytywami ż testów owulacyjnych no i się udało :)
Wiele osób nie może się wystrzelić w owulacje, a jeśli śluz jest gorszy czy jakość nasienia też pozostawia wiele do życzenia to trafienie w odpowiedni moment może być problematyczne.
Takie jest moje zdanie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tam testy pomogły - w życiu bym nie wiedziała kiedy mam owulacje bo cyklami było różnie , od 26 do nawet 35dni.
I choć wspolzylismy co 2 dni to w owilacje codziennie bo tak się nakręcilam tymi pozytywami ż testów owulacyjnych no i się udało :)
Wiele osób nie może się wystrzelić w owulacje, a jeśli śluz jest gorszy czy jakość nasienia też pozostawia wiele do życzenia to trafienie w odpowiedni moment może być problematyczne.
Takie jest moje zdanie :)

Nie No masz racje, mam tylko na myśli te robienie testów po owulace i rozkminianie jaka kreska wyszła. Sprawa jest prosta, ciemniejsza lub taka sama testowa od kontrolnej znaczy owulka każdy inny wynik jest negatywny. Ja sama używam testów owulacyjnych ale w granicach zdrowego rozsądku :) chociaż na początku różnie bywało :) wiec rozumiem wszystko tak tylko dziele się swoim doświadczeniem i opinia :)

Nie No masz racje, mam tylko na myśli te robienie testów po owulace i rozkminianie jaka kreska wyszła. Sprawa jest prosta, ciemniejsza lub taka sama testowa od kontrolnej znaczy owulka każdy inny wynik jest negatywny. Ja sama używam testów owulacyjnych ale w granicach zdrowego rozsądku :) chociaż na początku różnie bywało :) wiec rozumiem wszystko tak tylko dziele się swoim doświadczeniem i opinia :)
Zgadzam się w 100%
Robienie testów owu żeby wykryc ciążę wydaje mi się głupim pomysłem.
Sprawdziłam u siebie - nie zadziałało. :)

Dziewczyny ile powinien wznosić progrsteron w 4 tygodniu i 4 dniu ciąży? Beta 81.71
Progrsteron 37.84 ng/ml?

reklama
Oczy masz boskie [emoji7][emoji846]
Ja mam podobny odcień. I podobno głębokie spojrzenie niezależnie od tego w jaki sposob patrzę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry