reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie tam testy pomogły - w życiu bym nie wiedziała kiedy mam owulacje bo cyklami było różnie , od 26 do nawet 35dni.
I choć wspolzylismy co 2 dni to w owilacje codziennie bo tak się nakręcilam tymi pozytywami ż testów owulacyjnych no i się udało :)
Wiele osób nie może się wystrzelić w owulacje, a jeśli śluz jest gorszy czy jakość nasienia też pozostawia wiele do życzenia to trafienie w odpowiedni moment może być problematyczne.
Takie jest moje zdanie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tam testy pomogły - w życiu bym nie wiedziała kiedy mam owulacje bo cyklami było różnie , od 26 do nawet 35dni.
I choć wspolzylismy co 2 dni to w owilacje codziennie bo tak się nakręcilam tymi pozytywami ż testów owulacyjnych no i się udało :)
Wiele osób nie może się wystrzelić w owulacje, a jeśli śluz jest gorszy czy jakość nasienia też pozostawia wiele do życzenia to trafienie w odpowiedni moment może być problematyczne.
Takie jest moje zdanie :)

Nie No masz racje, mam tylko na myśli te robienie testów po owulace i rozkminianie jaka kreska wyszła. Sprawa jest prosta, ciemniejsza lub taka sama testowa od kontrolnej znaczy owulka każdy inny wynik jest negatywny. Ja sama używam testów owulacyjnych ale w granicach zdrowego rozsądku :) chociaż na początku różnie bywało :) wiec rozumiem wszystko tak tylko dziele się swoim doświadczeniem i opinia :)

Nie No masz racje, mam tylko na myśli te robienie testów po owulace i rozkminianie jaka kreska wyszła. Sprawa jest prosta, ciemniejsza lub taka sama testowa od kontrolnej znaczy owulka każdy inny wynik jest negatywny. Ja sama używam testów owulacyjnych ale w granicach zdrowego rozsądku :) chociaż na początku różnie bywało :) wiec rozumiem wszystko tak tylko dziele się swoim doświadczeniem i opinia :)
Zgadzam się w 100%
Robienie testów owu żeby wykryc ciążę wydaje mi się głupim pomysłem.
Sprawdziłam u siebie - nie zadziałało. :)

Dziewczyny ile powinien wznosić progrsteron w 4 tygodniu i 4 dniu ciąży? Beta 81.71
Progrsteron 37.84 ng/ml?

reklama
Oczy masz boskie [emoji7][emoji846]
Ja mam podobny odcień. I podobno głębokie spojrzenie niezależnie od tego w jaki sposob patrzę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry