reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny

Ale produkujecie
Nie mam szans na razie was nadrobić.
Praca, przeprowadzka , ciągle histerie mojej córki. Nie wiem kiedy dni mi lecą.

U nas ten cykl raczej do dupy. Wirus nas dopadł wszystkich. Jelitowka okropna i każdego zmiotlo. Akurat wypadło w środku cyklu więc przytulanko było raptem raz i to chyba po owu. Także ten miesiąc mogę spisać na straty.

Elodia każda z nas zobaczy kiedyś upragnione kreseczki a później serduszko .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to dobrze, że nie masz czasu zbyt dużo myśleć o staraniach, najczęściej właśnie wtedy się udaje także może będzie dobrze, tego Ci życzę :)

reklama
Hej hej ja owulacyjnych nie robie bo i po co.
Jutro do ginekologa- 4t6d ... Więc mega za szybko ale dostałam od rodzinnej antybiotyk i boję się brać więc idę skonsultować.
Jutro zrobię betę po 72h od ostatniej to chociaż to lekarzowi pokaże.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki!
Mnie dzis tak napiernicza prawy jajnik,ze jakas masakra, zwlaszcza jak siadam a o zrobieniu siusiu nie wspomne :cool:
Wczoraj wieczorem test owulacyjny pozytywny, kreska testowa mocniejsza niz kontrolna :) wiec chce dzis podzialac chociaz przez ten bol sobie tego na razie nie wyobrazam, ale w tym cyklu juz bylo podzialane 5 razy co drugi dzien wiec szansa jest ;)
Tak sobie jeszcze mysle,ze taki mocny bol jajnika mialam tez w sierpniu jak bylam w ciazy przez chwile a tak to zawsze bol znosny, wiec moze nie zawsze mam jajeczkowanie tylko czasami jak czuje bardzo mocny bol? sama juz nie wiem:oo:

Pochmurny poranek?
Wracam właśnie z spaceru - zobaczcie same :)
1508153554-aaaaaa.jpeg

1508153578-aaaaaa.jpeg

1508153603-aaaaaa.jpeg

1508153622-aaaaaa.jpeg

1508153674-aaaaaa.jpeg

1508153703-aaaaaa.jpeg

1508153748-aaaaaa.jpeg

Ściskam cieplutko[emoji18]

Hej hej ja owulacyjnych nie robie bo i po co.
Jutro do ginekologa- 4t6d ... Więc mega za szybko ale dostałam od rodzinnej antybiotyk i boję się brać więc idę skonsultować.
Jutro zrobię betę po 72h od ostatniej to chociaż to lekarzowi pokaże.

Wyczytalam zE robiłaś test owulacyjny po ovu i ze on dal ci do myslenia . ale moze zle zrpUmialam. Cofne sie i zoBacze
Tez chce wlasnie jakos normalnie funkcjonowac no tak sie nie da eh

My chcemy zabukpwac ( juz dawno powinna byc zabukowana wrrr) wycieczke w tropiki na marzc/ kwiecien i. Czekamy jeszcze tydzien wrrrrr teraz nie wiadomo co z wakacjami bo tez xhcielismy . takze trzeba czekac i last minute brac . a mozE i na miejscu cos

A u mnie w Uk pizdzi jak na Uralu, huragan Ophelia sie zbilza z tego co zapowiadaja to popoludniu i wieczorem ma byc najgorzej ale w sumie jest cieplutko bo 20 stopni ale za oknem strasznie ciemno i pochmurno.

Wyczytalam zE robiłaś test owulacyjny po ovu i ze on dal ci do myslenia . ale moze zle zrpUmialam. Cofne sie i zoBacze

My chcemy zabukpwac ( juz dawno powinna byc zabukowana wrrr) wycieczke w tropiki na marzc/ kwiecien i. Czekamy jeszcze tydzien wrrrrr teraz nie wiadomo co z wakacjami bo tez xhcielismy . takze trzeba czekac i last minute brac . a mozE i na miejscu cos

Jesli o to pytasz to mi test owulacyjny pokazal ciaze, dziwne dla mnie bylo, ze caly tydzien pokazuje dwie mocne krechy i wtedy siegnelam po ciazowy i on potwierdzil.

Asa już rozumie o co chodzi
Robiłam testu i przy pierwszym pozytywnym nie kończyłam.
Robiłam ja tej długo aż była dlada kreska

Monia aaaaaaa

aga tzn jak dlugo. Do konca cyklu ? I ona jasniala

Ciekawe co piszecie
WycYtalam wlasnie ze laski piaaly ze jak testowa jest ciemniejsza to prawdopodobienstwo ciazy a jak jasniejsza to nie hmm

reklama
Ja nigdy nie robiłam testów owulacyjnych nawet nie wiem jak to działa. Zawsze czułam kiedy są te dni.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry