reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny

Ale produkujecie
Nie mam szans na razie was nadrobić.
Praca, przeprowadzka , ciągle histerie mojej córki. Nie wiem kiedy dni mi lecą.

U nas ten cykl raczej do dupy. Wirus nas dopadł wszystkich. Jelitowka okropna i każdego zmiotlo. Akurat wypadło w środku cyklu więc przytulanko było raptem raz i to chyba po owu. Także ten miesiąc mogę spisać na straty.

Elodia każda z nas zobaczy kiedyś upragnione kreseczki a później serduszko .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to dobrze, że nie masz czasu zbyt dużo myśleć o staraniach, najczęściej właśnie wtedy się udaje także może będzie dobrze, tego Ci życzę :)

reklama
Hej hej ja owulacyjnych nie robie bo i po co.
Jutro do ginekologa- 4t6d ... Więc mega za szybko ale dostałam od rodzinnej antybiotyk i boję się brać więc idę skonsultować.
Jutro zrobię betę po 72h od ostatniej to chociaż to lekarzowi pokaże.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki!
Mnie dzis tak napiernicza prawy jajnik,ze jakas masakra, zwlaszcza jak siadam a o zrobieniu siusiu nie wspomne :cool:
Wczoraj wieczorem test owulacyjny pozytywny, kreska testowa mocniejsza niz kontrolna :) wiec chce dzis podzialac chociaz przez ten bol sobie tego na razie nie wyobrazam, ale w tym cyklu juz bylo podzialane 5 razy co drugi dzien wiec szansa jest ;)
Tak sobie jeszcze mysle,ze taki mocny bol jajnika mialam tez w sierpniu jak bylam w ciazy przez chwile a tak to zawsze bol znosny, wiec moze nie zawsze mam jajeczkowanie tylko czasami jak czuje bardzo mocny bol? sama juz nie wiem:oo:

Pochmurny poranek?
Wracam właśnie z spaceru - zobaczcie same :)
1508153554-aaaaaa.jpeg

1508153578-aaaaaa.jpeg

1508153603-aaaaaa.jpeg

1508153622-aaaaaa.jpeg

1508153674-aaaaaa.jpeg

1508153703-aaaaaa.jpeg

1508153748-aaaaaa.jpeg

Ściskam cieplutko[emoji18]

Hej hej ja owulacyjnych nie robie bo i po co.
Jutro do ginekologa- 4t6d ... Więc mega za szybko ale dostałam od rodzinnej antybiotyk i boję się brać więc idę skonsultować.
Jutro zrobię betę po 72h od ostatniej to chociaż to lekarzowi pokaże.

Wyczytalam zE robiłaś test owulacyjny po ovu i ze on dal ci do myslenia . ale moze zle zrpUmialam. Cofne sie i zoBacze
Tez chce wlasnie jakos normalnie funkcjonowac no tak sie nie da eh

My chcemy zabukpwac ( juz dawno powinna byc zabukowana wrrr) wycieczke w tropiki na marzc/ kwiecien i. Czekamy jeszcze tydzien wrrrrr teraz nie wiadomo co z wakacjami bo tez xhcielismy . takze trzeba czekac i last minute brac . a mozE i na miejscu cos

A u mnie w Uk pizdzi jak na Uralu, huragan Ophelia sie zbilza z tego co zapowiadaja to popoludniu i wieczorem ma byc najgorzej ale w sumie jest cieplutko bo 20 stopni ale za oknem strasznie ciemno i pochmurno.

Wyczytalam zE robiłaś test owulacyjny po ovu i ze on dal ci do myslenia . ale moze zle zrpUmialam. Cofne sie i zoBacze

My chcemy zabukpwac ( juz dawno powinna byc zabukowana wrrr) wycieczke w tropiki na marzc/ kwiecien i. Czekamy jeszcze tydzien wrrrrr teraz nie wiadomo co z wakacjami bo tez xhcielismy . takze trzeba czekac i last minute brac . a mozE i na miejscu cos

Jesli o to pytasz to mi test owulacyjny pokazal ciaze, dziwne dla mnie bylo, ze caly tydzien pokazuje dwie mocne krechy i wtedy siegnelam po ciazowy i on potwierdzil.

Asa już rozumie o co chodzi
Robiłam testu i przy pierwszym pozytywnym nie kończyłam.
Robiłam ja tej długo aż była dlada kreska

Monia aaaaaaa

aga tzn jak dlugo. Do konca cyklu ? I ona jasniala

Ciekawe co piszecie
WycYtalam wlasnie ze laski piaaly ze jak testowa jest ciemniejsza to prawdopodobienstwo ciazy a jak jasniejsza to nie hmm

reklama
Ja nigdy nie robiłam testów owulacyjnych nawet nie wiem jak to działa. Zawsze czułam kiedy są te dni.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry